Andreea Esca a dezvăluit luni seară, cum și-a dat seama că este purtătoare a virusului SARS-CoV-2.
Publicitate
Andreea Esca a povestit într-un interviu acordat pentru Pro TV că, la cinci zile după ce a fost testată negativ, a început să prezintă simptome specifice infecției cu Covid-19.
A realizat că a fost infectată când făcea cartofi cu ustoroi pentru că nu a simțit mirosul. La câteva minute după, a realizat că nici gust nu mai are!
„La mine au început simptomele după cinci zile. Mi se părea ciudat. N-am apucat să se împlinească cele șapte zile ca să fac noul test și, într-o zi, făceam cartofi și usturoi. Mi-am dat seama că nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri puternice din casă. Mi-am dat seama că nu simt absolut nimic. Am început să gust tot felul de lucruri și n-aveam gust. Mi-am dat seama că între timp am devenit și eu purtătoare a virusului. Apoi am avut un rezultat pozitiv și eu”, a declarat Andreea Esca.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu