EXCLUSIV  Cum spune Ben-Oni Ardelean că a fost sabotat în campania electorală. Gândiți-vă ce se poate face acum cu inteligența artificială

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL, a povestit cum i s-a furat identitatea în timpul campaniei electorale.

Pe fondul avântului inteligenței artificiale și riscurilor pe care aceasta le poate cauza inclusiv în campania electorală, Ben-Oni Ardelean, deputat al Partidului Național Liberal, a povestit, în cadrul emisiunii „Ce Se Întâmplă“, cum i s-a furat identitatea în campania din anul 2012:

„Mie mi s-a întâmplat ceva în campania electorală din 2012. Acum pare hazliu, dar atunci nu era. Cineva mi-a clonat pagina de Facebook, mi-a clonat pagina de Internet, care atunci era foarte vizualizată și, în același timp, au făcut și un Wordpress de a trebuit să sun la Ambasada SUA, - că era găzduit în Statele Unite ale Americii - să putem să-l dezactivăm.

Gândiți-vă ce se poate face acum. Atunci am făcut plângere la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, cu dosar penal de urmărire. Eu am identificat de unde s-a transmis exact chestiunea respectivă, dar procurorul de caz a decis să închidă cazul după campanie, a spus: Las-o în pace! E o problemă!“, a spus Ben-Oni Ardelean.

„Cum adică: Las-o în pace? Procurorul a făcut o fraudă“, a adăugat Răzvan Dumitrescu.

„Ăla a făcut o fraudă. E furt de identitate“, a mai spus deputatul PNL.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  România, blocată prin PNRR. Ben Oni Ardelean: Ghinea şi-a făcut cărţile, iar mulți nu au citit documentul

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel