Cum te tratezi acasă, dacă ai o formă UȘOARĂ de COVID-19. Musta EXPLICĂ: "Am observat că..."

Iată ce poți face pentru a-ți ajuta organismul să treacă peste infecția cu COVID-19. Medicul Virgil Musta a vorbit despre asta. 

Pacienții asimptomatici sau cu simptome ușoare, care aleg să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile, trebuie să-și monitorizeze atent evoluția bolii și să ia măsuri pentru a-și ajuta organismul să lupte cu virusul. Medicul Virgil Musta susține că trebuie să încercați să vă întăriți imunitatea.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci

Mai exact, este nevoie de multă odihnă, o alimentație bună, sănătoasă și administrarea unor vitamine. 

Anticoagulantul este recomandat la formele ușoare. La asimptomatici nu este cazul. Ei trebuie să ia vitamine (zinc, seleniu), care îmbunătățesc imunitatea organismului”, a declarat dr. Virgil Musta, citează click.ro.

Un alt lucru important este să mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale și nu în ultimul rând, să încercați să vă păstrați optimismul.

Am observat că pacienții care sunt foarte fricoși, anxioși sau depresivi au o evoluție mai severă a bolii. Eu recomand să aibă încredere în medicii de familie și în noi, specialiștii, și să nu fie stresați de boală pentru că în marea majoritate pacienții evoluează bine”, a completat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel