Știai că usturoiul trebuie păstrat într-un anumit mod, dacă vrei să te bucuri cât mai mult de el? Iată cum trebuie să procedezi.
Ouăle se folosesc cu succes în hrana celor care vor să slăbească. Ele nu îngraşă, dar prin conţinutul în fier (asimilabil total în organism) combat anemia.
Ardeii copţi nu se curăţă sub apă pentru că îşi pierd din vitamine şi din valoarea nutritivă. Se pun într-un vas acoperit, până se răcesc.
Produsele lactate nu se păstrează la lumină deoarece aceasta favorizează distrugerea vitaminei B2.
Usturoiul se păstrează în pivniţă, pe funii, ca să nu îngheţe.
*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.
Vezi și: Cum se păstrează corect ceapa. Așa nu se va mai strica
Castraveți în oțet "ca la Lipova". Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News