Cum va fi salvată brânza de Năsal

nasal
nasal

Publicitate

Decizia companiei olandeze FrieslandCampina de a conserva fabrica de brânzeturi, din localitatea Țaga a determinat conducerea Consiliului Județean Cluj de a avea o întâlnire cu reprezentanți ai acționariatului majoritar al societatii Napolact Cluj-Napoca.

În acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, dl. Ioan Oleleu a fost vineri, 17 mai, gazda unei întâlniri cu reprezentanți ai acționariatului majoritar al societatii Napolact Cluj-Napoca, compania olandeză FrieslandCampina, în contextul clarificării situației,  fabricii de brânzeturi, din localitatea Țaga.

 Ioan Oleleu a prezentat intenția instituției pe care o reprezintă dar și în calitate de specialist în domeniul procesării produselor agroalimentare, de a salva un produs tradițional clujean, „brânza de Năsal” prin identificarea unor soluții ce pot fi susținute de către instituție, în parteneriat cu FrieslandCampina.

 „Am prezentat reprezentanților FrieslandCampina o propunere de salvare a fabricii de brânză de la Năsal și de a o transforma într-o sursă generatoare de venituri, cât și de tradiție pentru comunitatea clujeană, printr-o eventuală preluare a unității de către Clusterul Agro-Food-Ind. Sunt convins că acest prim pas, al dialogului, între cele două părți, va genera un schimb de soluții, util acestui proiect comun – revitalizarea fabricii de brânzeturi de la Țaga” a declarat dl. Ioan Oleleu, vicepreședintele CJ Cluj.

În acest sens din partea Clusterului Agro-Food-Ind va fi înaintată o scrisoare de intenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel