Cumpărături cu bani falși. Bancnote euro contrafăcute, puse în circulație

Polițiștii au efectuat opt percheziții, în județul Bihor, la persoane bănuite de înșelăciune și punere în circulație de bancnote contrafăcute. Cinci persoane au fost conduse la audieri. 

Astăzi, 8 decembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au efectuat opt percheziții, în județul Bihor, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, se arată într-un comunicat de presă. 

Acțiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de diverse bunuri.

Cumpărături cu bani falși 

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – iulie 2020, membrii grupării ar fi abordat diverși comercianți, în special din zonele rurale ale județelor Alba, Bihor și Hunedoara și ar fi făcut cumpărături cu bancnote contrafăcute, pentru care ar fi propus schimburi valutare la cursuri avantajoase.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM și diverse bunuri, în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale.

La sediul poliției au fost conduse, pentru audieri, 5 persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel