Cunoscut pilot de raliu a murit, pe drumul european 85, cunoscut ca ”Drumul morții”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

Află în articol cine este pilotul de off road care a murit la doar 28 de ani!

Citește și articolul - Cum arată „Drumul Morții“ în alte țări din Europa. Titi Aur: M-am enervat! Au și ei șoferi care depășesc viteza... / video

Este vorba despre pilotul de off road Andrei Piedemonte, în vârstă de 28 de ani, care a murit joi, ca urmare a unui accident rutier întâmplat pe raza localității Vadu Moldovei din Suceava, a transmis Federația Române de Automobilism Sportiv.

Comisia Națională de Off Road a hotărât anularea etapei a 6-a, programată la Putna (județul Suceava) în weekend, în urma morții pilotului Andrei Piedemonte

De asemenea, în urma decesului tânărului pilot de off road Andrei Piedemonte, Comisia Națională de Off Road a hotărât anularea etapei a 6-a, programată la Putna, în județul Suceava, din acest weekend, sub organizarea ACS Bucovina Team Motorsport.

”În urma decesului pilotului de off road Andrei Piedemonte, Comisia Națională de Off Road a decis anularea etapei a 6-a, programată la Putna (județul Suceava) în weekend, în organizarea ACS Bucovina Team Motorsport. Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Federația Română de Automobilism Sportiv.

Accidentul s-a produs în jurul amiezii, traficul pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei fiind restricționat după producerea tragicului eveniment. Alte două persoane aflate în mașină au fost rănite.

A intrat în derapaj și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus

”Un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un ansamblu rutier pe DN2 pe relația Vadu Moldovei – Drăgușeni, iar la un moment dat, pe fond de carosabil umed, a intrat în derapaj și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani din municipiul București.

În urma evenimentului rutier a decedat conducătorul auto în vârstă de 28 de ani din București, de asemenea fiind rănite și două pasagere din mașina acestuia, respectiv două femei, în vârstă de 42 și 20 de ani, de asemenea din municipiul București.

Ce s-a întâmplat cu șoferul ansamblului auto, care venea din sens opus

Șoferul ansamblului auto, în vârsta de 28 de ani, din Pașcani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un cauză, un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvînt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Video arhivă - Ionuț Piedemonte

Youtube video image

Citește și articolul -  Sistemul de intervenţie la accidente în România, apreciat de vecinii bulgari. "În anii '90, o Dacie era trasă de un tractor în curtea unui service pentru descarcerare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel