Podelele se murdăresc rapid, acumulând mult praf și murdărie, de aceea curățarea lor ar trebui să fie o sarcină zilnică.
Cu toate acestea, petele care sunt foarte greu de eliminat, rămân una dintre problemele cu care ne confruntăm cel mai des.
Din fericire, există o serie de metode care te scapă de petele de pe podele! Astăzi, vom dezvălui câteva remedii eficiente pentru a da podelei tale un nou aspect!
Bicarbonat de sodiu și săpun de Marsilia. Dacă oțetul nu este potrivit pentru materiale nobile precum lemnul, marmura sau piatra naturală, există o altă alternativă pentru aceste tipuri de pardoseli. Te sfătuim insistent să utilizezi bicarbonat de sodiu și săpun de Marsilia. Vei obține amestecul perfect pentru a face acele suprafețe delicate atât strălucitoare, cât și curate.
Din punct de vedere practic, vei avea nevoie de o lingură de săpun de Marsilia (lichid sau așchii topite la bain-marie), o lingură de bicarbonat de sodiu și puțină apă. Pune bicarbonatul de sodiu într-un castron și adaugă săpunul. Amestecă cele două ingrediente, adăugând apă pentru a face amestecul mai omogen. Pune o lingură din amestec în găleată și să continuă să speli podeaua.
Lămâia. După ce ai descoperit cele două metode principale folosite pentru a spăla podelele cu remedii naturiste, află cum poți folosi și lămâia!
Această metodă poate fi un bun înlocuitor pentru oțetul alb, mai ales dacă vrei să-ți parfumezi casa.
Pur și simplu stoarce două lămâi și adaugă sucul în apa din găleată. Este recomandat să folosești apă călduță sau fierbinte și apoi să-și speli podeaua.
Nu mai arunca șervețele umede în toaletă: iată de ce!
Reține că oțetul și lămâia este contraindicate pentru parchet, marmură și piatră naturală.
Trebuie să aplici metoda care ți se potrivește cel mai bine. Încearcă remediile pe o zonă retrasă a podelei pentru a te asigura că nu o deteriorezi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu