Cutremur și tsunami. Maria Ghiorghiu, previziune care dă fiori: Era noapte

Maria Ghiorghiu face o nouă prezicere. De această dată, celebra clarvăzătoare anunță un cutremur puternic.

„Am închis calculatorul cu dorința de a mă culca, dar a trebuit să-l deschid din nou pentru a scrie ceea ce mi s-a arătat după ce am închis calculatorul. În această noapte, stând în pat cu ochii închiși văd înspre Apus o încăpere mare, ca o Sală în care ar încăpea mulți oameni. Aici se afla o platformă imensă, precum acelea pe care se practică tot felul de sporturi.

Era noapte. Văd două mâini care țin de marginea acelei platforme, ce se asemăna cu o prelată, așa era confecționată. Brusc, începe un CUTREMUR puternic. Mâinile țineau de marginea acelei platforme ,dar tot se cutremură tare. În secunda următoare dragilor, văd cum Apele se umflă enorm și că un monstru uriaș se revarsă peste pămant. Apele erau înalte de câțiva metri. Așa cum vedem norii apocaliptici pe Cer, tot la fel vedeam și eu Apele care se ridicaseră ca un monstru și acoperea pămantul.

Unde anume se va produce această CATASTROFĂ sau când, eu nu cunosc dragilor. DUMNEZEU nu a voit ca noi să știm locul ziua sau ora”, a transmis Maria Ghiorghiu pe blogul personal, luni, 17 septembrie.

„Prieteni dragi, să ne unim în cuget și-n simțiri, să ne unim în Rugăciune, pentru ca BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI să ne ocrotească și să nu îngăduie că să aibă loc toate aceste nenorociri. Să fim buni și milostivi, să ne iubim Aproapele ca pe noi înșine și să nu mai purtăm ură nici celui mai aprig dușman al nostru”, a mai transmis Ghiorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel