CUTREMUR în Anglia. S-a simțit ca o EXPLOZIE. Val de apeluri către poliție

Un cutremur de o intensitate mică, dar de suprafață, a fost puternic resimțit în Anglia. Descrierile sunt înspăimântătoare. 

Un cutremur cu o magnitudine de 3,3 a fost comparat cu o explozie puternică și a fost resimțit în mai multe părți din sudul Angliei. British Geological Survey a anunțat că seismul a fost localizat în Leighton Buzzard, Bedfordshire, în jurul orei 8:45, la adâncimea de 10 km. 

În timp ce unii oameni au spus că s-a simțit ca o explozie puternică, alții au transmis că au simțit că se mișcă clădirile în care locuiesc. 

”BGS a primit multe notificări de la presa și populația din această zonă puternic populată” a fost anunțul transmis. Reacțiile au transmis cum a fost resimțit cutremurul. Reacțiile au fost: ”am simțit ca și cum un convoi de vehicule grele au trecut, cu viteză, chiar prin fața ușii casei”, ”casa a început să se zguduie dramatic”, ”s-a simțit ca și cum întreaga casa tremura”, ”a fost ca o explozie mare”, conform Sky news. 

Poliția din Bedfordshire a spus că a primit un număr mare de apeluri de la populație, dar nu a fost raportat vreun rănit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel