Cuvintele sfâșietoare spuse de Regina Elisabeta a II-a la ultima plimbare cu iubitul ei ponei Emma

Foto: Captură video The Guardian
Foto: Captură video The Guardian

Află în articol ce a spus Regina Elisabeta a II-a în timpul ultimei plimbări cu poneiul ei.

VEZI ȘI: Gestul făcut de Kate Middleton în ultimele luni de viață ale Reginei Elisabeta a II-a. Pentru William "a făcut o diferență reală"

Regina Elisabeta a II-a și-a iubit foarte mult poneiul ei negru. Emma a devenit un însoțitor adorat de către monarh în ultimii ei ani de viață. Terry Pendry, care se ocupa de herghelia Reginei Elisabeta a II-a, a vorbit într-un podcast recent despre relația fostului monarh cu Emma. Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea ei, regina a făcut o ultimă plimbare cu iubitul ei ponei Emma. Ar fi știut că era ultima dată când se întâlneau, scrie Mirror.

După moarte reginei,Pendry și Emma și-au adus un ultim omagiu la înmormântarea ei și i-au salutat sicriul în timp ce acesta era dus la Castelul Windsor. Mulți îndoliați au rămas în lacrimi atunci când au văzut cum calul și-a plecat capul la vederea sicriului reginei.

VEZI ȘI: Regina Elisabeta a II-a avea un telefon mobil de pe care dădea mesaje. Totuși, exista o situație în care nu accepta tehnologia nici în ruptul capului

Regina Elisabeta a insistat să se urce singură pe cal, deși era slăbită

Vorbind într-un podcast, Pendry a dezvăluit momentul în care Regina s-a așezat pe șaua Emmei pentru ultima dată, pe 18 iulie 2022. El a spus că ea a insistat cu curaj să se urce singură, dar a fost era atât de fragilă și micuță că a trebuit să o ajute să coboare de pe cal. Terry Pendry a mers alături de ea ca să nu cadă. Reamintindu-și cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus regretatul monarh despre ultima sa plimbare cu Emma, Pendry a spus: „Eram pe picioare, mergând cu ea, și ea s-a uitat în jos la mine și a spus: „Nu mi s-a întâmplat asta de când eram o prințesă, am spus: „Ce? Ea a spus: „Cineva să meargă alături de mine așa”.

VEZI ȘI: Porecla Reginei Camilla, inventată de nepoții săi vitregi. Cum o numesc Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

„Și am spus: „Dacă vrei să mă îndepărtez, mă voi îndepărta, sau mă duc să iau un alt ponei și o să călăresc cu tine”. Ea a spus: „Nu, nu, doar mergi cu mine”. Și i-am spus: „Lasă-mă să-ți fac o poză”. Ea a spus: „Pentru ce vrei să faci asta?”. I-am spus: „Ei bine, ai vrea una pentru albumul tău de însemnări”.

Pendry a surprins momentul cu camera foto

El a spus că regretata Regina a răspuns: „Presupun că ai dreptate”, iar Pendry a surprins momentul cu camera foto. Apoi, a lipit fotografia în albumul ei cu o notă scrisă de mână pentru a marca ocazia. Terry Pendry a călărit cu regina timp de 28 de ani și a fost unul dintre cei mai de încredere și iubiți lucrători ai ei.

Fosta mâna dreaptă a regretatei Regine, Angela Kelly, a fost o altă persoană de încredere. Ea și-a creat o legătură strânsă și confortabilă cu fostul monarh, dar, într-o schimbare rapidă a norocului, după moartea Reginei Elisabeta, ea a plecat de la Windsor și, potrivit informațiilor, Regele Charles i-a interzis să mai dezvăluie secrete regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel