”Da, ne-am despărțit”. Andrei, de la ”Insula Iubirii”, luat pe sus de fanii emisiunii: Știi ceva, demnitatea nu ți-o cumperi cu toți banii din lume

foto Facebook
foto Facebook

Andrei și Cristina au intrat în emisiunea ”Insula iubirii” de la Antena 1 drept soț și soție. 

Cu o relație de 10 ani în spate, Andrei ar fi fost cel care a vrut să-și testeze relația cu Cristina, pe care o acuza că ”este rece”. Abia intrat în emisiune, Andrei și-a centrat atenția pe o ispită, Diandra. Se pare că după filmarea emisiunii, Andrei și Diandra ar fi încercat să aibă o relație, dar fără succes. În cele din urmă, Andrei și Cristina s-ar fi împăcat. Sau nu? Presa vorbește despre divorțul celor doi. Andrei i-a reproșat - de la distanță - Cristinei că nu este sociabilă, deschisă, plină de viață. Ceea ce nu este nici Diandra, ispita aleasă de el la ”Insula Iubirii”. Cuplul celor doi și a treia persoană din scenă, precum și modul în care ei reacționează generează controverse în spațiul online. 

Andrei Rotaru a publicat recent o fotografie, descrisă ”Am plecat”, vrând, probabil, să mai genereze reacții în ceea ce-l privește. Și a reușit. Presa vuiește, dar de bine? 

”Ești un nimic!”

”Da , ne-am despărțit!” a scris el într-un comentariu, ”confirmând” divorțul de Cristina. Să fie chiar așa? Internauții pare că nu-i cred pe cei doi. ”Cea mai bună decizie luată de Cristina!”, ”Acum că v-ați despărțit, de ce nu ștergi numele Cristinei (n.r. de la denumirea profilului)?”, ”Încetați să mai mințiți lumea, suferiți de nebăgare în seamă. Nu sunt despărțiți, au jucat și ei puțin teatru pentru niște bănuți și să iasă din anonimat și uite că le-a și ieșit”, ”Eu nu aș face asta, nici pentru toți banii din lume. Știi ceva, demnitatea nu ți-o cumperi cu toți banii din lume”. 

”Nu v-ați prins că el la mișto vorbește și răspunde? Sunt împreună” atrage atenția un internaut. La ”mișto” sau nu, mesajele sunt destul de tăioase pentru cel care se vrea ”glumeț” în online: ”Bine ca ai lăsat-o! Nu era pentru tine! Să dea Dumnezeu să-și găsească un băiat care să o iubească și să o prețuiască măcar jumătate cât ai fost tu pentru ea! Ești un nimic!”. 

Fanii emisiunii ”Insula iubirii” scriu, tot mai des, că Andrei și Cristina participă la emisiune pentru notorietatea personală, ei având un scenariu bine construit de acasă. 

Ce s-a întâmplat când Cristina a văzut primele imagini cu Andrei și Diandra

Cristina a izbucnit în hohote de plâns după bonfire, la un moment dat prăbușindu-se de durere.

Imaginile cu Cristina au generat multă compasiune în grupurile virtuale, unde sunt discutate subiectele din emisiune.  Pe un grup de profil ”Temptation Island – Insula iubirii”, comentariile au curs.

Iată o parte din reacții: 

O mizerie de băiat, bărbat nici în următorii 10 ani. 

Nu are vină ispita, ea a venit să își facă treaba, vina e doar a lui, după 10 ani să vii să vorbești despre nevasta ta ca de o mașină... 

”Nu-i poți cere noroiului să nu mai fie noroi”

Dacă ești gunoi de mic mare nici nu mai contează

Ăsta nu este bărbat, este o mizerie!

Îmi pare tare rău de ea. 

Părerea mea este că el a vrut să meargă la emisiune ca să scape puțin de Cristina. S-a dus acolo cu intenții clare. Îți dai seama când a scăpat după 10 ani... la asta duce lipsa de libertate. El a știut ce urmează să facă...

Mi s-a rupt sufletul aseară când am vazut-o pe Cristina în ce stare era. Când ea 10 ani a cunoscut doar viața cu el, prin el, organizată și condusă de el. Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel