Dacă ai un ou și o portocală, pregătește acest desert: este gata în 5 minute și va fi pe placul copiilor

Dacă ai un ou și o portocală, pregătește acest desert, este gata în 5 minute și va fi pe placul copiilor. Sursa - pixabay.com
Dacă ai un ou și o portocală, pregătește acest desert, este gata în 5 minute și va fi pe placul copiilor. Sursa - pixabay.com

Moale și irezistibil, acest desert cu portocale și nucă de cocos se face foarte ușor și rapid.

 

 

 

Publicitate

Rețeta de mai jos nu necesită un proces complicat de preparare. Gustul este perfect pentru a fi savurat în orice moment al zilei: atât la micul dejun, cât și după masa de prânz. Copiii îl vor adora.

Brioșe de portocale și nucă de cocos. Ingredientele pentru aluat:

140 de grame de făină,

coaja de la o portocală,

90 ml suc de portocale,

8 grame praf de copt,

70 de grame de zahăr granulat,

60 ml ulei,

1 ou,

praf de sare.

Ingrediente pentru decor: 

nucă rasă de cocos,

gem de caise.

Procedura de preparare

Oul se pun într-un castron mare și se amestecă cu un praf de sare. Adăugați zahărul și amestecați. Continuați cu coaja de portocală rasă și mixați ingredientele cu un tel.

După ce obțineți un amestec fără cocoloașe, turnați uleiul. Amestecați din nou. Adăugați sucul de portocale, făina și praful de copt. Lucrați energic cu telul până obțineți un aluat fără cocoloașe.

Tartă răsturnată cu mere și lichior de lămâie. Un desert savuros și irezistibil

Împărțiți aluatul în formele de brioșe, unse cu ulei și tapetate cu făină. Puneți formele de brioșe într-o tavă și dați-le în cuptor pentru 20 de minute, la o temperatură de 180 de grade.

Când brioșele sunt gata, lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Apoi ungeți suprafața brioșelor cu dulceață de caise și nucă rasă de cocos. Poftă bună tuturor!

Vezi și:

Desert, gata în cinci minute. Ai nevoie de un măr și de puțin iaurt

Vrei să faci un desert delicios? Atunci trebuie neapărat să pregătești clătite cu mere.

Clătitele pot fi preparate în doar 5 minute și vor fi pe placul copiilor. Aceste dulciuri vor fi cu adevărat irezistibile și perfecte pentru a fi servite și oaspeților.

Ingredientele de care ai nevoie:

350 de grame de făină,

10 grame de praf de copt,

2 linguri de ulei,

125 grame de  iaurt,

1 măr,

3 linguri de zahăr,

2 ouă,

zahăr pudră pentru decor.

Procedura de preparare

Pune zahărul și ouăle într-un castron mare. Adaugă un praf de sare și amestecă energic cu un tel de mână. Când amestecul este omogen, integrează uleiul.

Apoi adăugă iaurtul și amestecă. Odată ce ai finalizat și această procedură, transferă în castron mărul decojit și tăiat în bucăți mici.

La final, când aluatul este omogen, adaugă făina cernută și amestecată cu praful de copt.


Chifteluțe din dovlecei, o adevărată delicatesă ușoară. O porție are doar 90 de calorii 

După ce aluatul are consistența dorită, ia câte o lingură de aluat și pune-l într-o tigaie cu ulei încins. 

Pe de altă parte, poți pune chiftelele cu mere în cuptorul încins, pentru 15 - 20 de minute, la 180 de grade. Când clătitele devin aurii, trece-le printr-un bol cu ​​zahăr pudră. Poftă bună!

 

Desert indian rapid pentru micul dejun: fără ouă și fără făină

Surprindeți-vă familia și prietenii cu un desert indian neobișnuit. Desertul se prepară din lapte praf, unt și smântână, iar pentru gust se adaugă nuci. Este foarte  simplu să faci acest desert. Durează doar 10 minute pentru a-l pregăti și 30 de minute pentru a-l congela. 

Scufundați aluatul în apă clocotită înainte de a-l coace: un truc interesant pentru o baghetă crocantă

Pentru a face desertul indian veți avea nevoie de:

unt - 100 grame;

smântână de 20% grăsime - 100 grame;

zahăr - 100 grame;

zahăr vanilat - 10 grame;

sare - un praf;

lapte praf - 250 grame;

nuci - după gust.

Prepararea

Topiți untul la foc mic, adăugați un praf de sare și zahărul și amestecați bine. Adăugați, apoi,  smântâna și amestecați.

Aduceți conținutul cratiței la fiert, luați-o de pe foc și adăugați zahărul vanilat. Mixați totul timp de 2-3 minute.

Omleta cu mere: un desert neobișnuit, delicios și rapid. Doar 100 de calorii pentru o porție

Adăugați laptele praf în compoziția mixată și amestecați bine. Trebuie să obțineți un amestec gros și vâscos, care își păstrează perfect forma.

Puneți desertul într-o forma tapetată cu folie alimentară și unsă cu ulei vegetal și nivelați cu o lingură.

Deasupra așezați nucile și apăsați-le cu o lingură pentru a se scufunda în compoziție. Desertul se dă în congelator timp de 20-30 de minute. Tăiați-l în pătrate înainte a-l servi pe masă.

Tartă rustică pentru o cină sățioasă din 3 cartofi și 2 vinete. Rețeta bunicii

Desertul va fi foarte fraged, moderat de dulce și ușor, în ciuda prezenței untului. Acest desert are un gust de ciocolată cu lapte, dar cu o textură mult mai delicată. Poftă bună! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel