EXCLUSIV  Dacă ești nativ Fecioară, atenție în 27 ianuarie. ”Veți regreta enorm”

Horoscop Fecioară/ foto pexels
Horoscop Fecioară/ foto pexels

Nativii Fecioară sunt atenționați cu privire la conjuncție Marte - Mercur. 

”Trebuie să aveți în vedere un eveniment, cel din 27 ianuarie, conjuncția dintre Mercur și Marte. Mercur e guvernatorul vostru. Conjuncția se petrece în casa a cincea și este foarte bună pentru romantism, pentru pasiune, pentru senzualitate, pentru a căuta idei de a-l impresiona pe celălalt. Dacă aveți copii, este genul de aspect care vă poate face să ziceți lucruri pe care le veți regreta enorm. Cei care se știu că sunt mai pisălogi, mai cicălitori, mai nemulțumiți din fire, vor da pe dinafară. Copiii nu sunt de vină pentru diferitele frustrări. Aveți grijă cum gestionați. Ceilalți, fără partener sau copii, vor fi foarte nemulțumiți. În plus, vă victimizați din plin, de nu mai stă nimeni în jurul vostru, nu vă mai suportă nimeni. Atenție la Luna Plină, cere odihnă” spune astrologul DCNews și Astrosens Daniela Simulescu. 

Youtube video image

23 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Acest tranzit este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte faze ale sale. Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

25 IANUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

Luna Plină vorbește întotdeauna de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură. Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel