Dacă în România urșii amenință Capitala, în Berlin o leoaică este în libertate

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Poliția din Berlin, capitala Germaniei, a emis un avertisment cu privire la prezența unei leoaice în oraș.

Poliția din capitala Germaniei a emis un avertisment cu privire la prezența unui prădător mare, posibil o leoaică, care ar fi fost văzută în suburbiile sudice ale Berlinului, conform informațiilor furnizate de DPA, citată de Agerpres. Locuitorii au fost avertizați să nu părăsească locuințele și să-și țină animalele de companie în interiorul caselor.

Atât poliția, cât și departamentul de pompieri au comunicat prin intermediul rețelelor de socializare că există suspiciuni că animalul sălbatic observat în timpul nopții ar putea fi o leoaică.

"Nu ştim de unde a venit", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Acesta a adăugat că grădinile zoologice, parcurile de animale, circurile și centrele de protecție a animalelor din zonă nu au raportat nicio dispariție.

Un martor a alertat poliția după ce a filmat un animal felin mare în tufișuri, din mașina sa. Mai mulți martori au afirmat că au surprins în imagini felina urmărind și atacând un mistreț.

Elicopterele au fost utilizate de poliție pentru a căuta animalul în suburbiile Kleinmachnow și comunitățile învecinate. Locuitorii au fost alertați prin aplicații de avertizare.

Kleinmachnow este situat în periferia sudică a Berlinului și are o populație de aproximativ 20.000 de locuitori.

În urmă cu o zi, DCNews scria despre alerta de lângă București, unde locuitorii erau avertizați cu privire la existența urșilor în zonă. 

Vezi aici: Alertă de urși lângă București. Primăria Crevedia cere să fie anunțată dacă au fost cetățeni atacați sau cărora le-au fost "omorâți sau răniți" cei dragi. Cum se explică anunțul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel