Dacă la nuntă, Gigi Becali l-a ajutat cu brânză pe George Simion, de această dată, la botez, liderul AUR nu a mai avut nevoie de cantități mari de preparate.
„La nuntă, fiind 20.000 de oameni, a fost nevoie să ne ajute și Gigi Becali. Chiar am avut nevoie de două tone de brânză. Acum fiind 1.000 de oameni ne ajută nașul nostru din Suceava care are un complex acolo și avem doar preparate locale din Bucovina”, a zis George Simion pentru DC News.
„Am convenit cu Ilinca să facem botez doar cu 1.000 de oameni, să nu fie 20.000 de oameni ca la nuntă. Una este nunta, altceva este botezul”, a mai zis George Simion în cadrul aceluiași interviu.
Dar cine este omul care se „ocupă” de meniul de la botez? Petrecerea de botez are loc la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava, al cărui patron este omul de afaceri Petrică Negrea, unul dintre nașii de cununie ai lui George Simion.
George Simion și Petrică Negrea, investitor și promotor al turismului local
Liderul AUR a dezvăluit că micuțul Radu are două perechi de nași, de la Suceava și de la Tulcea, „unde a rămas Ilinca însărcinată” și a descris evenimentul drept „o petrecere câmpenească”, în aer liber, fără caviar și icre, cu proțap, grătar, și preparate românești.
Și de Revelion, George Simion a petrecut tot cu Petrică Negrea.
Camera dublă / 350 RON
Camera dubla mansardată (fără balcon) / 300 RON
Apartament standard / 600 RON
Apartament VIP / 700 RON
Cât despre restaurantul de la Hotel Toaca Bellevue, aflăm că:
„Cu note elegante, decor rafinat și cu o panoramă asupra pârtiei de Ski Șoimul și a Voronețului, restaurantul Toaca Bellevue este locul ideal unde te poți delecta cu o mâncare bine pregătită și armonizată cu un vin nobil.
Bucătarii noștri vă vor desfăta atât cu meniuri internaționale, cât și cu adevărate delicii de aici, din zonă, bine pregătite. Dacă ești un amator al gastronomiei tradiționale, îți promitem că papilele tale gustative vor rămâne foarte încântate de tot ceea ce reprezintă mâncarea bucovineană.
TE VOM RĂSFĂȚA CU... sărmăluțe înfășurate cu carne și jumări, coapte la foc mic și servite alături de o mămăliguță aburindă, cârnați și pastramă afumate la sobe tradiționale cu lemn de fag, o porție zdravănă de papanași rumeni, asezonați cu smântână și dulceață aromată de afine”.
VEZI ȘI: Mare botez în familia AUR! Ce meserie nu vrea Ilinca să aibă fiul său - Radu. George Simion: Na... trebuie să ascultăm de mă-sa... https://www.dcnews.ro/mare-botez-in-familia-aur-ce-meserie-nu-vrea-ilinca-sa-aiba-fiul-sau-radu-george-simion-na-trebuie-sa-ascultam-de-ma-sa_964953.html
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu