Dan Bittman ar fi vrut să plece de la X Factor. Vezi de ce nu a putut

Dan-Bittman
Dan-Bittman

Dan Bittman ar fi vrut să părăsească show-ul X Factor pentru a nu-și pierde vocea, însă o clauză din contract l-a făcut să renunțe.

Potrivit click.ro, surse din anturajul solistului au dezvăluit că acesta a vrut să-şi încheie socotelile şi cu X Factor. Nu a putut însă din cauza unei clauze de aproape 100.000 de euro, prevăzute în contractul internaţional.

Diagnosticat în urmă cu un an de medicii români cu stenoză carotidiană asimptomatică, Dan Bittman (50 de ani) a fost operat la începutul lunii octombrie la Viena. Solistul a rămas nu numai cu o cicatrice mare la nivelul gâtului, dar şi cu o voce de nerecunoscut.

În locul glasului care i-a băgat ani de zile în buzunare zeci de mii de euro la concerte, acum solistul mai mult şopteşte decât vorbeşte. "Singura problemă este că încă sunt răguşit. Eu sper să-mi treacă până când înce­­pe X Factor. Operaţia a fost grea. A durat vreo 3 ore. E o operaţie pe carotidă. Aştept să văd rezultatele... Deja le văd, sunt încă în viaţă", declara optimist Bittman, la puţin timp după operaţie, la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

Iată însă că, la o lună şi mai bine de la complicata intervenţie chirurgicală, Bittman nu pare să progreseaze deloc, iar vocea lui este răguşită aidoma unui bătrânel de 80 de ani. Pe 11 noiembrie, la prima gală X Factor, toată lumea a rămas şocată! Bittman de-abia dacă a îngăimat câteva cuvinte.

De altfel, în ultimele săptămâni, show-ul a ajuns un calvar pentru solist, care are intervenţii numai în şoaptă şi de doar câteva cuvinte. Surse din anturajul solistului au dezvăluit că acesta a vrut să rupă contractul cu X Factor, contract semnat cu mult înainte de începerea show-ului. Fiind însă vorba de un format internaţional cumpărat de cei de la Antena 1, a fost practic imposibil ca juratul să fie schimbat în timpul show-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel