Dan Cristian Popescu, atac la  Guvernul Orban

Dan Cristian Popescu: Șovăiala guvernului PNL este inacceptabilă
Dan Cristian Popescu: Șovăiala guvernului PNL este inacceptabilă

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 și candidat pentru funcția de primar atacă, într-o postare pe o rețea socială, guvernul Orban și îl acuză de incompetență și inconștiență în gestionarea începutului de an școlar.

“Șovăiala guvernului PNL în privința măsurilor de prevenție COVID-19 în unitățile de învățământ, cu două săptămâni înaintea începutului de an școlar, este inacceptabilă!

Sunt părinte și ocup o funcție publică și aceste lucruri mă responsabilizează și mă determină să fac un apel public către guvern: dotați unitățile de învățământ cu măști de protecție, care să acopere necesarul atât pentru toți elevii, cât și pentru cadrele didactice și personalul auxiliar.

Sunt 6 luni de când pandemia ne-a luat prin surprindere și mi se pare că nu s-a schimbat nimic de la debutul COVID-19. Guvernul este la fel de nepregătit și de iresponsabil ca în luna martie.

Domnilor, lăsați campania electorală și ocupați-vă de fișa postului! Aveți grijă de copiii noștri!”, scrie Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel