Dan Motreanu a anunțat că strategia pentru alegerile europarlamentare va fi adoptată la Congresul PPE, organizat în martie 2024 la București 

Sursă: Facebook Dan Motreanu
Sursă: Facebook Dan Motreanu

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a anunțat joi, 12 octombrie, că la Congresul PPE, care va fi organizat pe 6 și 7 martie 2024 la București, se va adopta strategia pentru alegerile europarlamentare. 

Potrivit europarlamentarului PNL Dan Motreanu, evenimentul care va avea loc în București este o dovadă a atenţiei pe care PPE o acordă ţărilor din estul Europei, extrem de afectate de consecinţele războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei. 

„Congresul Partidului Popular European (PPE) va fi organizat pe 6 și 7 martie 2024 la București. Congresul va fi găzduit de Partidul Național Liberal.

Decizia PPE reprezintă un semn al încrederii pe care o are cel mai puternic partid politic european în PNL. De asemenea, este o dovadă a atenției pe care PPE o acordă țărilor din estul Europei, extrem de afectate de consecințele războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei”, a scris europarlamentarul PNL Dan Motreanu pe Facebook.

La congres va participa președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar și șefa Parlamentului European, Roberta Metsola.

„Congresul va adopta strategia PPE pentru alegerile europarlamentare. Vor participa peste 2.000 delegați din peste 40 de țări. Printre aceștia se vor număra șefii de state și de guverne din partea PPE, liderii partidelor membre PPE, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola și comisarii europeni care fac parte din PPE”, a mai scris europarlamentarul PNL Dan Motreanu pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (sprijin-pentru-producatorii-romani-afectati-de-importurile-de-zahar-din-ucraina--dan-motreanu--solicitare-catre-comisia-europeana-2_27646000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel