Dan Negru, amintire memorabilă cu Delia Budeanu. Ce mesaj i-a transmis cunoscuta prezentatoare TV

Delia Budeanu
Delia Budeanu

Dan Negru a transmis un mesaj emoționant despre Delia Budeanu.

CITEȘTE ȘI             -            EXCLUSIV  Delia Budeanu a murit. Ionuț Vulpescu, mesaj emoționant despre cea mai frumoasă voce a TVR

Cunoscutul prezentator TV Dan Negru a trannsmis un mesaj emoționant, după anunțul morții Deliei Budeanu, una dintre cele mai iconice figuri ale televiziunii Românești.

„Când vor trece anii peste tine o să-ți găsești liniștea. Atunci o sa-ți găsești și eleganța“, mi-a spus demult Delia Budeanu. Eram în biroul lui Titus Munteanu care era directorul TVR pe atunci și mă pregăteam să prezint Festivalul Mamaia.

Cătălin Botezatu îmi pregătea câteva ținute pe care urma să le îmbrac pe scenă și Delia Budeanu ne privea dintr-un colț al biroului. Era deja o legendă a televiziunii și avea pacea interioară din care-i strălucea eleganța. Au trecut anii… Am ajuns la 53 și încep să-mi găsesc liniștea.

„Atunci o să-ți găsești și eleganța“. Îi țin minte vorbele. A murit Delia Budeanu, una din primele craince ale televiziunii române. Liniștea pe care și-a găsit-o demult…“, a scris prezentatorul TV pe Facebook.

Cunoscuta crainică din perioada comunistă, Delia Budeanu, a murit, sâmbătă, 19 octombrie 2024, la vârsta de 75 de ani. A fost considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare din istoria televiziunii din România. A avut parte de o viață tumultoasă, la începutul anilor 1990 aflând că are cancer, boală de care, zece ani mai târziu, povestea cu zâmbetul pe buze că a învins-o.

Foto: Facebook Dan Negru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel