Dan Negru, declarații șocante. "E început de dileală?"

dan_negru
dan_negru

Dan Negru le-a făcut prietenilor virtuali o mărturisire cel puțin ciudată care pe unii i-a înspăimântat.

Prezentatorul emisiunii “Next Star” a mărturisit că are plăceri morbide. Dan Negru a spus că atunci când vizitează un oraș caută, înainte de toate, morminte celebre. Atunci când nu călătorește, vedeta de la Antena 1 navighează pe fel de fel de site-uri cu cimitire faimoase.

 “Am plăceri morbide când ajung prin te miri ce orașe: caut morminte celebre. Până și soției mele i-a luat ceva timp să se obișnuiască…Pare dileală și îmi amintesc fețele amicilor cărora le-am recomandat Pere Lachaise sau Highgate din Londra sau Arlington din Washington în care am stat ore bune… Când am ajuns prima dată în cimitirul Pere Lachaise din Paris eram hotărât să ajung la Jim Morrison și Edith Piaf… Absolut întâmplător, undeva lângă mult mai celebrul Geroges Bizet, cel cu opera Carmen, l-am găsit pe Enescu. Uneori stau pe site-urile unor cimitire faimoase cum e cel de mai jos, probabil cel mai popular loc de odihnă din lume… E început de dileală, nu-i așa?”, a notat Dan Negru pe Facebook.

Reacțiile admiratorilor nu au încetat să apară, unii dintre aceștia fiind surprinși de aceste preferințe ale vedetei TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel