Dan Negru: Prea puțin învățăm lecția lui Coposu. A murit într-un noiembrie ca ăsta

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru a făcut o comparație între Corneliu Coposu și politicienii români din prezent care, din diverse motive, au ajuns în închisoare.

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj în care îi compară pe politicienii români din prezent care, din diverse motive, au ajuns în închisoare, cu Corneliu Coposu, lider țărănist.

„Prea puțin învățăm lecția lui Coposu. A murit într-un noiembrie ca ăsta. Găinării de azi care au făcut pușcărie vor să pară și ei “pușcăriași politici” ca și Coposu.

Ei au bani, Coposu are istoria.

România nu are niciun milionar notoriu din tată-n fiu așa cum e în restul lumii.

Cel mai bogat om din Olanda este Charlene de Heineken, stră-bunicul ei, Gerard Heineken, a înfiinţat compania in secolul 19. Liliane Bettencourt, cea mai bogată femeie din Franţa a sporit capitalul imperiului cosmetic L'Oréal, înfiinţat de tatăl ei. Kjeld Kristiansen, cel mai bogat din Danemarca, a crescut compania Lego înființată de bunicul lui.

Nu mai comparați rezistența celor 17 ani petrecuți de Copsu în temnițe comuniste cu pușcăria găinarilor care au făcut averile azi, furând statul.

Nimic nu te face mai puternic decât o conștiință liniștită. Coposu, Maniu sau Brătienii închiși în pușcăria de la Sighet au avut-o. Găinării de azi, oricât de slăviți și puternici ar fi, n-o au!

Pentru că nesătulul de bogăție va fi mereu sărac și nesătulul de putere va fi mereu slab!“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel