Dan Păsat se autosuspendă din PDL

Pasat_Dan
Pasat_Dan

Deputatul PDL Dan Păsat a declarat marţi că se autosuspendă din partid, aceasta fiind o decizie personală.

"Mă autosuspend, este decizia mea", a afirmat Păsat, citat de Agerpres.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, pe 8 februarie, solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului democrat-liberal Dan Păsat, acuzat de şantaj, înregistrându-se 116 voturi pentru, 34 împotrivă, în timp ce 4 au fost declarate nule.

Preşedintele Traian Băsescu i-a criticat, ulterior, atât pe parlamentarii puterii, cât şi pe cei ai opoziţiei pentru votul acordat în cazul deputatului democrat-liberal, susţinând că, prin gestul lor, au făcut rău României şi că singura sa soluţie este aceea de a propune, în cazul revizuirii Constituţiei, ca articolul legat de imunităţi să fie modificat.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat că există varianta demiterii lui Dan Păsat şi a susţinut că votul Camerei Deputaţilor în acest caz afectează atât România, cât şi PDL.

Liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a arătat, luni, că membrii BPN au discutat despre introducerea în Statutul PDL a prevederii care vizează suspendarea din partid a membrilor trimişi în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel