Document din 31 martie, ajuns abia astăzi în ședința de Consiliu Local a Sectorului 1. Podaru arată de ce criza gunoiului din sector continuă din vina lui Armand

Sursa foto: Facebook Clotilde Armand
Sursa foto: Facebook Clotilde Armand

Dan Podaru, consilier local PNL, spune că "noua criză a gunoiului din Sectorul 1  îi revine în totalitate primarului Clotilde Armand".

"Vina pentru noua criză a gunoiului în Sectorul 1 îi revine în totalitate Primarului Clotilde Armand! Astăzi, participând la ședința de Consiliu Local convocată la ora 10, am intrat în posesia unui document surprinzător, intrat în circuitul primăriei la data de 31.03.2023 și purtând numărul de înregistrare 20101, care nici până astăzi nu a fost transmis oficial Consilierilor.

Prin acest document, compania Romprest cerea ajustarea tarifului cu valoarea de 31,22%, această valoare fiind reprezentată de indicele IPC (conform site-ului INS). Acest document demonstrează, din nou, rea voința și modul nelegal de acțiune al Primarului Clotilde Armand, care a ascuns Consiliului Local și Consilierilor faptul ca se află într-o negociere cu prestatorul serviciilor de salubritate. Totodată, existența acestui document demonstrează faptul că actuala criză generată și orice evoluție ulterioară a acesteia, sunt doar vina exclusivă a Primarului Clotilde Armand.

"Vor răspunde legal toți apropiații ei pentru acțiunile pe care le săvârșesc"

De altfel, nu este o nouă criză, ci o continuare a crizei salubrității, generată încă de la începutul mandatului, Clotilde Armand fiind răspunzătoare atât de repercusiunile acestei crize la nivelul cetățenilor Sectorului 1, care au fost obligați, mai bine de jumătate de an, să trăiască în condiții insalubre, cât și de criza raporturilor de lucru cu consilierii locali, generată de Primarul Clotilde Armand încercând să anuleze drepturile democratice ale Consilierilor și să se substituie acestora.

Clotilde Armand a generat o criză la nivelul societății comerciale, prestatoare a serviciilor de salubritate și la nivelul propriei echipe, deoarece, chiar dacă nu sunt încă toți conștienți, cu siguranță vor răspunde legal toți apropiații ei pentru acțiunile pe care le săvârșesc. Mai mult decât atât, primarul Clotilde Armand are insolența de a nu participa la ședințele pe care le convoacă, iar asta nu de acum, ci de mai bine de 1 an", a scris Dan Podaru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel