Dan Tudorache vs. Clotilde Armand: Cetățenii s-au convins

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Dan Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, se arată convins de faptul că nu va pierde la alegerile locale 2020. 

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a înființat Centrul Faptelor Bune, prin care s-a acordat ajutor vârstnicilor rămași singuri, odată cu pandemia de Covid-19. 

În schimb, în ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor eligibile, lucru pe care și-l propusese, Dan Tudorache a declarat că, atunci când a preluat mandatul, „am scos la licitație lucrările de reabilitare termică. Din păcate, procedura a fost contestată, fapt care ne-a costat aproape doi ani de zile. Am revenit, însă, în forță, și încercăm ca, până la anul, să recuperăm timpul pierdut”, potrivit qmagazine.ro.

Dan Tudorache nu vrea să-și enumere reușitele pentru că „cetățenii sectorului 1 știu faptele bune pe care am reușit să le fac, în ciuda tuturor piedicilor birocratice sau politice pe care partidele care dețin majoritatea în Consiliul Local mi le-au pus în cei patru ani.”

Tudorache, despre Clotilde Armand

Când vine vorba de Clotilde Armand, contracandidata sa la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache spune că aceasta „a avut trei ani de zile (n. red. – din 2019 este europarlamentar) să demonstreze, din poziția de consilier local, ce poate face pentru comunitatea Sectorului 1. Din păcate, s-a remarcat doar prin scandaluri, opoziție, deconstrucție, fără să pună nimic în loc. Au fost cazuri în care, la anumite hotărâri de Consiliu, propunea amendamente și, la final, ajungea să nu-și voteze propriile propuneri. Cred că cetățenii sectorului 1 s-au convins în privința acestui personaj politic.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel