Dan Voiculescu: Cer iertare familiei mele. Merg mai departe

Voiculescu
Voiculescu

Dan Voiculescu a transmis un mesaj la împlinirea unui deceniu de la ziua condamnării sale la zece ani de pușcǎrie.

 

Dan Voiculescu a transmis un mesaj pe blogul său, marcând zece ani de la condamnarea sa la zece ani de închisoare. În mesajul său, Voiculescu a reflectat asupra experienței sale și a vorbit despre credințele și principiile care l-au susținut în această perioadă dificilă.

„Astăzi se împlinesc 10 ani de la ziua condamnării mele la zece ani de pușcărie", a început Voiculescu. El s-a prezentat ca un bun creștin și cunoscător al Noului și Vechiului Testament, rugându-se la Dumnezeu pentru a face dreptate și a oferi fiecăruia ce merită.

Dan Voiculescu a subliniat durerea trăită în timpul încarcerării sale, afirmând că „și o singură zi de pușcărie este mult, dar 1077 de zile și tot atâtea nopți?!" și a cerut iertare familiei sale pentru suferința cauzată de lupta sa împotriva unui „stat mafiot" coordonat de un individ pe care îl consideră responsabil pentru condamnarea sa.

„Astăzi se împlinesc 10 ani de la ziua condamnării mele la zece ani de pușcǎrie.

Sunt un bun creștin și un cunoscător al Noului și Vechiului Testament.

Îl rog  pe bunul Dumnezeu să le dea ce merită celor care au greșit și să facă dreptate așa cum știe El, astfel încât asemenea nenorociri să nu se mai repete.

Și o singurǎ zi de pușcǎrie este mult, dar 1077 de zile și tot atâtea nopți?! Cer iertare familiei mele dragi pentru suferința pe care le-am cauzat-o prin credința mea în principii și lupta asumatǎ cu un individ care a creat și a coordonat un stat mafiot. Înregistrarea în care Băsescu recunoaște cum s-a dat decizia în cazul meu este publicǎ și nu a fost niciodatǎ contestată.

Am căzut, m-am ridicat și cred mai departe în dreptate.

În pușcǎrie mi-am asumat respectarea cu sfințenie a valorilor umane supreme: demnitatea, onoarea și curajul.

Dumnezeu să-i ajute pe toți oamenii cu suflet bun”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

În 2017, Dan Voiculescu spunea, după ce instanţa a dispus să fie eliberat condiţionat, că i-au fost furaţi trei ani din viaţă.

"Despre Rahova pot să vă spun că, indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă, aceşti trei ani nu mi-i mai dă nimeni. Chiar dacă intră Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie aceşti trei ani nu mi-i mai dă nimeni", a declarat Dan Voiculescu la ieşirea din Spitalul Universitar din Capitală, unde era internat, după ce a fost eliberat condiţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel