Dana Budeanu, fază de tot râsul cu Marcel Ciolacu. E de noaptea minții!

Ciolacu Facebook
Ciolacu Facebook

Dana Budeanu este mare fan Marcel Ciolacu.

Pare genul care are postere lipite în baie cu Marcel Ciolacu. În cadrul unui interviu pe care i l-a luat, Dana Budeanu îi spunea premierului că... are puterea de a liniști oamenii atunci când vorbește. Te liniștește poate dacă ai sonorul dat la minimum, dar totuși, Marcel Ciolacu este un buzoian veritabil, de la graniță cu Moldova, deci fix voce liniștitoare n-are... Însă nu suntem la concursuri de muzică și nici la biserică, deci pe cine interesează vocea unui premier?! Poate că doar pe Dana Budeanu. Când românul se uită în portofel, nu se liniștește gândindu-se la vocea lui Ciolacu.

2. Dana Budea... (dana-budeanu-acuzata-de-fake-news-de-dsu_21408000.jpg)

„Atributul dumneavoastră principal este vocea, timbrul vocal, ceea ce transmiteți când vă adresați oamenilor. Când vorbiți, liniștiți. Noi, oamenii, am obosit și căutăm liniște, să ne calmăm din această nebunie. Eu îmi doresc un om politic care să aibă grijă de mine”, îi zicea Dana Budeanu lui Marcel Ciolacu.

Nu ne luăm de faptul că nu i-a pus nicio întrebare incomodă, ci doar de căderea în ridicol. Să-i spui unui politician că atributul lui PRINCIPAL e vocea înseamnă să îl umpli de ridicol. Adică PR mai prost ca ăsta n-am văzut. 

Dincolo de patetismul declarațiilor, nimeni nu îl caută pe Marcel Ciolacu ca să liniștească. Dacă vrem să ne calmăm după o zi de muncă, nu ne punem o coloană sonoră cu vocea lui Marcel Ciolacu și savurăm ceaiul de la ora 17.00. De la Ciolacu vrem măsuri, autostrăzi, nu liniște. Chiar am vrea mai mult zgomot, mai multe măsuri bune... dacă se poate.

Și să revenim în prezent. Acum, Dana Budeanu lovește din nou! A remarcat chiar Mircea Badea, în direct, la Antena 3 CNN.

În urmă cu vreo trei zile, Dana Budeanu spunea că „Trebuie să meargă Ciolacu la meciul cu Slovacia. Rupem iar!” Apoi, după meci, Dana Budeanu a scris: „Și așa a fost”. Adică România s-a calificat în optimile EURO 2024 pentru că a fost Marcel Ciolacu în tribune. 

3. -imagine fara descriere- (budeanu-ciolacu_47966500.jpg)

„Deci am rupt iar pentru că a fost Marcel Ciolacu la meci”, a zis Mircea Badea amuzat după ce a citit postarea făcută de Dana Budeanu. 

I se pot găsi, probabil, calități lui Marcel Ciolacu, dar calități de Zâna Măseluță care dă cu praf roz peste stadion ca să câștige tricolorii... mai greu. Și penibilul trebuie să aibă limitele sale atunci când ne place un politician. 

VEZI ȘI: Ciolacu ar putea câștiga alegerile prezidențiale cu 100%. Există precedentul Marcel după „Puie Monta”: 

https://www.dcnews.ro/ciolacu-ar-putea-castiga-alegerile-prezidentiale-cu-100prc-exista-precedentul-marcel-dupa-puie-monta_962406.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel