Dani Oțil, realizator al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a explicat de ce trebuie ca oamenii să fie pregătiți pentru un nou lockdown.
”Dacă vine un lockdown, trebuie să vă regândiți strategia, eu vă vorbesc din propria experiență. Atunci când a început lockdown-ul, noi ne-am strâns la restaurant, am refăcut toate turele, astfel încât să avem trei oameni tot timpul în priză pentru delivery, că ni s-a spus că putem face delivery. Trei zile am fluierat unii la alții, bucătarul gătea pentru noi și noi pentru bucătar... n-a sunat nimeni. După trei zile, a sunat un vecin mai curajos, pentru că nu știai... dacă-ți aduce tăvița cu mâncare cu COVID înăuntru? Nici eu n-aș fi comandat din prima.” a dezvăluit Dani Oțil, care are un restaurant în capitală.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu