Dani Oțil, situație ciudată: Am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic

Sursa foto: Facebook Dani Otil
Sursa foto: Facebook Dani Otil

Dani Oțil a povestit o situație mai puțin obișnuită pentru el.

"Voiam să vă întreb când ați primit ultima oară un bilețel scris de mână, dacă vă aduceți aminte.Unii au fani, alții obsedați în bloc. O să încep eu că poate nu aveți curaj. Stăteam la garsoniera, acum 10 ani și mi-a scris să vecina de la alt etaj, cu care mă vedeam în fiecare zi la fix aceeași oră în lift, dar niciodată nu am comunicat, pentru că era timidă.

Mi-a scris un bilețel frumos și a terminat cu un soare care zâmbea.  Băi, ce ciudată și îmi cer scuze acum, poate vecina mea de atunci e măritată, are copii, poate are nepoți. Vecina timida am trecut-o în telefon. N-am sunat-o niciodată, pentru că eu am primit, eu nu mă uitam în poștă pentru că îmi scria doar banca și mă durea fix în poștă de bancă. Și am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic, că era datat pe vremuri", a spus Dani Oțil, potrivit viva.ro.

În prezent, Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. La începutul anului 2020, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Relația lor a stârnit numeroase controverse privind diferența de vârstă și de înălțime. Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există o diferență de 12 ani, iar când vine vorba de înălțime, Gabriela Prisăcariu este cu 5 cm mai înaltă decât Dani Oțil. Cei doi sunt părinții unui băiețel, Tiago.

Gabriela Prisăcariu l-a cunoscut pe Dani Oțil în timp ce prezenta o rochie de mireasă la Antena 1. "În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă, la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, le-a povestit fotomodelul fanilor despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil.

Vezi și: Dani Oțil a povestit cum a ajuns la spital din cauza oboselii: "Volumul de muncă e normal să fie direct proporțional cu banii pe care îi câștigi, dar cât poți duce treaba asta?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel