Daniel Constatin (PC): Prima şedinţă a Consiliului Naţional de Conducere al ACD va avea loc joi

constantin_daniel
constantin_daniel

Prima şedinţă a Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC se va reuni în şedinţă joi, la ora 12,00, cel mai probabil la sediul central al PNL, a declarat marţi preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Potrivit liderului PC, Consiliul Naţional de Conducere al ACD este format din copreşedinţii alianţei şi şase membri de la fiecare partid, transmite Agerpres.

'În cadrul Consiliului Naţional de Conducere al ACD vom intra în detaliu cu privire la principiile de colaborare a alianţei, lucrăm în continuare şi încercăm să dăm startul la elaborarea unui program, unui set de măsuri, pe care să-l corelăm după aceea cu PSD, în eventualitatea în care vin şi ei în alianţă', a spus liderul conservator.

Daniel Constantin a adăugat că în CNC al ACD s-ar putea stabili şi un calendar cu privire la constituirea Consiliilor Judeţene de Conducere, care sunt formate din câte trei membri din fiecare partid la nivel de judeţ.

'Aceste Consilii Judeţene de Conducere, conform protocolului, vor avea rolul de a stabili unde se va candida pe liste comune la locale. Principiul general al alianţei spune că vom merge pe liste separate, dar Consiliul Judeţean de Conducere poate propune CNC acolo unde vor considera că este mai bine să se candideze împreună', a mai spus Daniel Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel