Daniel Cristian Stan, primarul din Târgoviște, implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla familia sa a plonjat peste un pod

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

Daniel Cristian Stan, primarul din Târgoviște și acționar al clubului Chindia, a fost implicat într-un accident rutier. În mașina sa se aflau fosta soție și copilul acestora.

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, fosta sa soție, acum concubină, și fiica acestora, minoră, au trecut prin momente de groază după ce mașina în care se aflau a plonjat, duminică seară, peste un pod, relatează Liga 2. Autovehiculul în care se aflau a rupt un parapet de beton și gardul protector de metal al unui pod, a plonjat și apoi s-a răsturnat într-un canal cunoscut de localnici și pescari drept legătură între Balta Proieni și râul Olt. 

”Cauza producerii accidentului ar fi viteza excesivă neadaptată la condițiile de drum. ISU Vâlcea anunță că persoanele s-au autoevacuat, iar după ce au fost evaluate de echipajele medicale la fața locului, au fost transportata pe Spitalul Brezoi. Este vorba despre trei persoane care au suferit policontuzii și hipotermie. Victimele sunt conducătorul auto de 45 de ani, din Târgoviște, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis ISU Vâlcea printr-un comunicat, citat de Realitatea Plus.

Primarul, asociatul clubului de fotbal Chindia

”Din cercetările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în localitatea Proieni, la km 211+ 500 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Mașina a părăsit partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în canalul ce face legătura între Lacul Proieni și râul Olt”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, potrivit Liga 2, care precizează că primarul din Târgoviște este asociat al clubului de fotbal Chindia Târgoviște.

Citește și: Mașină, lovită de tren la Bușteni. În aututorism erau trei persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel