Daniel Florea acuză Guvernul. "Presiuni pe primarii PSD. Ăsta e scopul lor"

Daniel Florea, primarul sectorului 5, acuză Guvernul Orban că pune beţe în roate primarilor PSD, pentru a-şi maximiza scorul de la alegerile locale. 

"Sunt foarte multe blocaje din partea instituţiilor statului, pe care Guvernul PNL le foloseşte împotriva primarilor PSD. Am evitat să o spun până acum, am crezut că sunt mărunţişuri, că poate fac unii exces de zel. Nu! Toate organele statului fac presiuni foarte mari asupra primarilor PSD, pentru a-i împiedica să îşi continue sau să înceapă investiţiile în infrastructură, cu unicul scop ca PNL să obţină un scor mai mare la alegeri.

Una dintre instituţiile care ne-a creat mari probleme a fost inspectoratul de stat în construcţii. La reabilitarea blocurilor, la fiecare 100 m pătraţi de polistiren pus trebuie să vină şi să facă fază determinată, să vadă dacă a fost bine pus. Dacă ei vin peste o săptămână, stăm o săptămână şi ne uităm la bloc. 100 de metri pătraţi înseamnă 10 pe 10.", a declarat primarul Daniel Florea.  

????Principalele subiecte din cadrul emisiunii „Ora Primarului” de astăzi, 20 august, sunt: ✳️Redeschiderea școlilor în...

Publicată de Daniel Florea pe Joi, 20 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel