Daniel Savu, atacat pe autostradă. Chirieac cere Poliţiei să îşi facă meseria. "Dacă ajungi să fii asasinat după unele declaraţii, România intră într-o epocă tipică Americii de Sud"

Captură video România TV
Captură video România TV

Analistul politic Bogdan Chirieac cere poliţiei să îi identifice pe cei care l-au urmărit în trafic pe Daniel Savu, fost senator PSD, după o emisiune la România TV. 

"Nu contează că a fost ofiţer de informaţii, este om. Până acum, trebuia să avem un punct de vedere din partea autorităţilor statului. Sunt acuzaţii extrem de grave şi cred că trebuie să evităm să atribuim cuiva această tentativă de asasinat. Dar trebuie să avem urgent un punct de vedere al autorităţilor. Sunt convins, la câte camere de luat vederi sunt pe autostradă şi în zona Pipera, că toate autoturismele pot fi identificate. Deci până acum trebuia să avem un punct de vedere, iar mai departe de identificat şoferii care au încercat să săvârşească o crimă, Ba mai mult, sunt convins că şoferul de pe autocisternă are la rândul său cameră de luat vederi. Sunt convins că poliţiştii ştiu să îşi facă meseria, nu le spunem noi cum să o facă, dar pentru numele lui Dumnezeu, să şi-o facă. 

Fiindcă dacă, în urma unor declaraţii, dacă e în legătură cu declaraţiile de la televiziune, după analize, informaţii, puncte de vedere, ajungi să fii asasinat, România intră într-o epocă nouă, nefastă, tipică Americii de Sud de acum 40 de ani", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Amintim că fostul senator PSD Daniel Savu a povestit, sâmbătă seară, la România TV, că în urma unei emisiuni realizate de Victor Ciutacu pe 20 iulie, a fost urmărit şi şicanat pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, de două maşini cu geamuri fumurii. Conform spuselor acestuia, doar norocul şi prezenţa de sine au făcut ca maşina condusă de Daniel Savu să nu ajungă sub roţile unei autocisterne care circula în acel moment pe autostradă. 

Citeşte şi - Daniel Savu, atacat pe autostradă. "Tentativă de omor. 100% ştiu cine a comandat"/ Chirieac a intervenit: Chestiune foarte gravă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel