EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Pe mine Victor Ponta m-a ajutat. El e supărat pe Viorica Dăncilă, nu pe PSD!

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, își manifestă nemulțumirile în PSD, deși subliniază că se supune deciziei majoritare. 

”A fost o discuție la începutul verii, urma să se concretizeze în septembrie, nu s-a mai întâmplat și, pe bună dreptate sau nu, Victor Ponta s-a supărat și a spus că pe el îl interesează să o dea pe Viorica Dăncilă jos. A spus: ”dom`ne, vreau să o dau pe Dăncilă jos și să vin eu la guvernare cu PSD”. Victor Ponta nu are nicio supărare pe partid, el are o supărare pe Viorica Dăncilă” a spus Daniel Tudorache la interviurile DCNews. 

Întrebat dacă el are o supărare pe Victor Ponta, Daniel Tudorache a răspuns că depinde din ce punct de vedere vorbește, dacă din perspectiva premierului și președintelui de partid sau din perspectiva sa. ”Eu pot să vă spun că-n campania din 2016, pe mine Victor Ponta m-a ajutat, fiind lider al partidului. Nu pot să spun că nu sunt supărat, dar nici nu știu de ce s-a supărat Victor Ponta în această vară pe Viorica Dăncilă. Nu pot să comentez cât timp nu am toate elementele” a precizat Daniel Tudorache. 

Daniel Tudorache a subliniat că el a dorit o alianță cu Pro România și ALDE la alegerile prezidențiale: ”aveam prima șansă”. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel