Daniela Nane a adoptat-o pe fetiţa Ioanei Lupaşcu, pianista care a murit la doar 45 de ani

foto: Facebook, Daniela Nane
foto: Facebook, Daniela Nane

Fiica Ioanei Lupaşcu a rămas orfană, dar nu e singură pe lume. Urmează să fie adoptată de prietena mamei sale, actriţa Daniela Nane.

În urma Ioanei Lupaşcu a rămas o fetiţă care, spre surprinderea tuturor, va fi înfiată de prietena ei, actriţa Daniela Nane. Vedeta a dezvăluit că urmează să se intereseze de un apartament unde cele două vor putea locui împreună şi, bineînţeles, că începe demersurile în instanţă pentru ca micuţa să devină oficial fiica ei.

"Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut. Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!"

                                               

Ioana Lupaşcu s-a stins din viaţă pe 31 august, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Ioana Lupașcu, solist concertist de excepție la Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești, a adus bucurie prin interpretarea ei pianistică în fața a mii de oameni, ani la rând. Apărea în emisiuni, la televizor, şi acorda interviuri des. "Muzica este terapie și vindecare în același timp, pentru că poate ridica vibrația, iar cu o vibrație ridicată se pot produce vindecări. Muzica compusă este metamorfozată de interpret cu trăirile lui proprii și astfel se duce către ascultător. Eu mă vindec pe mine în fiecare zi, pentru a alchimiza ceea ce dau mai departe, publicului. Învăț cu fiecare zi să mă vindec, învăț să trăiesc” spunea Ioana Maria Lupaşcu pentru Q Magazine

Citeşte şi A murit pianista Ioana Lupaşcu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel