EXCLUSIV  Daniela Simulescu de la Astrosens dezvăluie detalii din astrograma USR înainte de alegerile din 9 iunie 2024

Daniela Simulescu Astrosens astrograma USR
Daniela Simulescu Astrosens astrograma USR

Daniela Simulescu a efectuat astorgramele principalelor partide politice din țara noastră, având în vedere alegerile din 2024. Pentru că este primul an în care au loc toate rundele de vot, în această ediție Astrosens, este prezentată astrograma USR-ului.

Pentru a putea realiza astrogramele, Daniela Simulescu a trebuit să ia în considerare datele de înființare ale partidelor vizate. Alături de USR, ea a mai analizat astrogramele AUR, PSD și PNL.

„USR-ul are mai multe date de înființare pentru că știm că la început era „Uniunea Salvați Bucureștiul”, și așa mai departe. Eu am luat data de pe 21 august 2016.

Observăm că este un partid Leu. Atenție, Soarele este la ultimele grade Leu, foarte aproape de Steaua Regulus, care acum este undeva pe la un grad Fecioară.

E o stea destul de norocoasă. Observăm că și USR-ul are o lună în Berbec, ceea ce înseamnă că și ei vor să fie cât mai sus. Sunt foarte competitivi. Are un Marte în Săgetător, exact peste Soarele de pe harta României.

USR-ul are Marte la gradul 8 Săgetător, România are Soarele la gradul 8 Săgetător. Cu alte cuvinte, legătura dintre harta României și harta USR-ului e una aparte;

Marte e cel care te încurajează, te motivează foarte mult.

Ce aș vrea să mai rețineți dintre colaborarea României și cea a USR-ului este că România are Saturn la gradul 28 Leu, în timp ce USR-ul are Soarele la gradul 28 Leu. Fiind într-o compatibilitate, când avem conjuncția Soare-Saturn este o relație care durează mult, se lipește în timp și spațiu, dă roade.

Dar, după ce trece timpul... Saturn vrea să te crească, vrea să aștepți, vrea să faci lucrurile cât mai serios, așa că, în timp și spațiu, rămâne de văzut ce va face USR-ul.

Și la USR e destul de mult marcaj de Fecioară, ceea ce mă face pe mine să cred că au tendința către dreapta, dar în astrogramă sunt și alte indicii care îi duc și spre stânga - dovadă că ei nu au o doctrină sau ideologie atât de bine structurată, tocmai pentru că Soarele lor face conjuncția cu Saturn din harta României - pentru că încă sunt într-o călătorie, pe un drum inițiatic, până se vor defini”, precizează Daniela Simulescu, la Astrosens.

Youtube video image

„Mergeți la vot”

„O să vă dați seama cine sunt cei mai avantajați de acest tranzit. Așa că, dragii mei, vă invit să mergeți la vot, indiferent de partidul cu care votați. Eu am ales cele mai vizibile partide din acest moment; alții s-au luptat pentru dreptul nostru de a vota”, a concluzionat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel