EXCLUSIV  Daniela Simulescu, horoscop 9-15 septembrie 2024. Zodia care se va îndrăgosti

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu a dezvăluit previziunile pentru zodia Gemeni de săptămâna viitoare.

„E momentul să porți niște discuții cu familia, care nu mai sunt atât de agresive, nu mai sunt pe o tonalitate din aceasta tendențioasă, reușești să te înțelegi cu ei și un pic de modestie nu strică. Adică dacă vrei să obții ceva de la ei, fizic, spiritual, material, cum vrei tu să-i spui, concret sau nu, e bine să te duci liniștit, fără un ton acuzator, fără să-i critici, fără să fii exigent, să te duci așa cu capul plecat.

Eu nu sunt marea fană a expresiei legată de capul plecat, dar acum, săptămâna aceasta, ție îți priește să nu faci acuzații până nu ai dovezi și să nu-ți scoți frustrările prima dată. Scoate-le după ce persoanele respective ți-au confirmat anumite bănuieli. Cu Mercur în casa a patra, îți recomand să ai foarte mare grijă și la tot ce este prin casă. Nu ar strica, poate, o curățenie de toamnă, poate să iei anumite piese de mobilier, să rearanjezi.

Pe urmă, trigonul dintre Jupiter și Venus îți priește foarte mult. Dacă ești singur, ar putea să-ți aducă, așa, mai multe oportunități, din partea lui Cupidon. Iar dacă ești deja într-o relație, weekendul viitor îți recomand să faci ceva cu partenerul. Nu lăsați treacă timpul, weekendul viitor e nevoie de ceva”, a precizat Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel