EXCLUSIV  Daniela Simulescu, horoscopul săptămânii pentru Peşti. Informaţii de mare importanţă

 Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Daniela SImulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, vine cu informaţii importante pentru cei din zodia Peşti. 

"Marte este în continuare în casa a V-a, face opoziţia cu Pluto. Tranzitul acesta v-a obligat să vă daţi seama ce vă doriţi de la viaţă. Că nu aveţi neapărat ce vă doriţi, asta este, nu avem ce să facem. Dar gândiţi-vă că Marte va intra curând în casa a VI-a, şi vă va ajuta să vă găsiţi poate locul de muncă dorit sau să îl faceţi pe cel actual să vă priască. 

Aveţi nevoie să faceţi ceva cu sens, fie pentru voi, fie pentru lume. Şi acolo veţi ajunge în perioada următoare. 

Luna nouă se petrece la voi în casa a IX-a. Ce înseamnă asta? Poate vă gândiţi că aţi putea învăţa ceva nou, aţi putea să vă depăşiţi limitele, să fiţi mai spiritual, să luaţi un proiect pe cont propriu. Cert este că Saturn mai este retrograd în semnul vostru până pe 15 noiembrie şi, de obicei, când se apropie de staţionare, vă spune că trebuie să aveţi mare grijă la limitele pe care le aveţi. 

Şi mai e ceva de menţionat. Mercur va intra în casa a X-a, de asta vă spun că pe plan profesional puteţi face anumite ajustări", a declarat Daniela Simulescu pentru cei din zodia Peşti şi pentru cei cu ascendent în această zodie. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel