EXCLUSIV  Daniela Simulescu, în lacrimi la un an de la moartea Rodicăi Mitu: Nu ne-am obișnuit cu ideea, ne e încă foarte greu. Acest doliu e unul persistent. Suntem alături de mama ei / video

Rodica Mitu
Rodica Mitu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a vorbit despre Rodica Mitu în cadrul Horoscopului din 31 ianuarie,  ziua când se împlinește un an de la moartea colegei noastre. 

Rodica Mitu, colega și prietena noastră de la DC News, a murit pe 31 ianuarie 2023 la vârsta de 32 de ani. Cu ochii în lacrimi, Daniela Simulescu a transmis un mesaj plin de durere. 

„Deși râd la începutul emisiunii, pentru noi, cei de la DC News, astăzi este o zi gri. Anul trecut am făcut emisiuni în acest sens. Am vrut și anul acesta să fac o emisiune specială, însă efectiv nu am putut, nu mă mai țin balamalele să o fac. Nu mai am energie, lacrimi. Nu mă mai pot exprima.

Astăzi este ziua în care noi am pierdut-o pe  Rodica Mitu, colega noastră a tuturor, anul trecut. O zi infamă, o zi neagră, o zi cu doliu. Astăzi este o zi foarte gri, nici măcar neagră, gri.

Noi încă nu ne-am recuperat, încă nu ne-am revenit, dar, până la urmă, nu e vorba doar despre noi, este vorba despre părinții ei, în primul rând. Tatăl ca tatăl, dar mama Rodicăi este o persoană... nu știu cum aș putea să vă explic. Este greu și pentru noi, dar mai ales pentru ea. Nu cred că am văzut o persoană cu atât de multă demnitate. Mi s-a părut uimitor, atât la înmormântare, cât și în discuțiile și în întâlnirile pe care le-am mai avut după. Poate o să vadă emisiunea aceasta, poate nu o să vadă. Noi o respectăm foarte mult, suntem alături de ea!

Ne aducem aminte de Rodica zi de zi. Nu o să mai pot să spun multe lucruri. Ne doare în continuare și știți cum este atunci când o rană nu e încă cicatrizată, atunci când vorbim despre ea o facem haotic, nu știm să ne măsurăm, ne este greu, poate că încă suntem în faza de negare, atât eu cât și toți colegii din trust, mai ales cei de la DC News și mai ales Anca, cea care era redactor-șef pentru Rodica.

Vreau să vă mulțumesc celor care anul trecut ați fost alături de mine în momentul în care am adus aminte de ea, în care mi-ați trimis mesaje în emisiunile făcute, mai ales din ianuarie, cele făcute atunci când a murit. Mulțumesc! Au fost și unele mesaje mai nepotrivite, dar le-am trecut cu vederea pentru că oamenii reacționează altfel în momente de durere.

Vreau doar să spun că noi încă nu ne-am obișnuit cu ideea, ne este încă foarte greu. Acest doliu este unul persistent. Suntem alături de mama Rodicăi și vom vorbi de Rodica toată viața. Va fi în inimile noastre cât se poate de mult!

E o vorbă pe care nu o voi spune, aceea cu „Dumnezeu să o ierte!”, pentru că nu există așa ceva. Pe Rodica, cu siguranță nu avea de ce să o ierte Dumnezeu. Spunem doar că suntem alături de cei care au rămas, de mama și de tatăl Rodicăi, niște oameni extraordinari!", a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel