EXCLUSIV  Avertismentul începutului de an 2024 pentru o zodie: Nu vă întindeți mai mult decât vă ține plapuma / video

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Taur. 

Daniela Simulescu a explicat de ce anul 2024 nu va fi unul prielnic pentru zona afectuoasă, pentru tot ce înseamnă dragoste, iubire. 

„Până în 2024, noaptea aceasta, țin să vă spun că nu are câteva aspecte care îmi plac neapărat. De ce spun asta? Venus a intrat pe 29 decembrie în semnul Săgetătorului. În sfârșit, după ce a fost în Scorpion, iată că a intrat în Săgetător și vrem dintr-o dată să privim totul cu mult optimism, cu multă bucurie, cu un exces de zel. Venus e micul benefic, Săgetătorul este guvernat de Jupiter care este marele benefic. În teorie sună bine, doar că în practică, Venus nici nu a intrat bine în Săgetător că mâine face careul cu Saturn.

Anul 2024 nu este unul foarte bun pentru zona afectuoasă, pentru tot ce înseamnă dragoste, iubire. Putem spune despre 2023 că a fost un an relațional, să nu uităm că Venus a fost retrogradă în Leu între 23 iulie și 4 septembrie, și că unele relații s-au rupt, altele s-au făcut, unii au dispărut în viața noastră, iată că în 2024 nu am o veste la fel de plăcută.

Când Venus face careu cu Saturn pornim cu neîncredere în propriile forțe, pornim cu neîncredere în relații, cu neîncredere în ceilalți și apare o mică tensiune încă din primele zile în care îi acuzăm pe ceilalți că nu ne iubesc, dar de fapt nu ne iubim nici noi pe noi.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/ascendent în Taur

„Careul de mâine dintre Venus și Saturn nu este cel mai bun, vă sleiește. Venus este încă din casa a 8-a și face acest careu cu Saturn din casa a 11-a. Voi aveți planuri, aveți idei, simți încotro să mergeți, însă nu aveți resursele necesare pentru asta. Mesajul începutului de an 2024 pentru voi este să nu vă întindeți mai mult decât vă ține plapuma.

Marte se duce în casa a 9-a, un lucru bun, dacă mă întrebați pe mine, pentru că vă ajută să învățați. Aș putea spune că primele zile ale anului 2024 vor fi prielnice pentru aceia dintre voi care vor să evolueze, dar atenție! Evoluția cu Marte în casa a 9-a nu e citind cărți de dezvoltare personală, ci este mai degrabă învățând lucruri practice, concrete sau punând în valoare școlile pe care voi le-ați absolvit de-a lungul vieții. Deci lăsați partea aceasta spirituală la începutul anului și mai degrabă îndreptăți-vă către partea concretă.

E adevărat, voi sunteți destul de matematici, dar mai sunt momente din acestea în care și voi vă plimbați pe câmpiile universului și credeți în tot felul de idei.

E o perioadă foarte bună pentru călătorii, chiar dacă Mercur retrograd ne dă puțin viețile peste cap.

Aș mai avea o recomandare pentru voi: să vă îngrijiți foarte mult de tot ce înseamnă taxe și impozite de acum. Începeți bine anul, nu le amanți!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel