Darius Olaru, prima reacție după ce FCSB s-a calificat în Europa League

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Darius Olaru a oferit prima declarație după meciul istoric din această seară.

Reporter (RTV): Alături de mine - Darius Olaru, căpitanul FCSB. Cum s-a simțit din teren acest meci? Am văzut un meci destul de echilibrat, un gol care a venit pe final și a dus bucurie mare.

Darius Olaru: Bună seara, da, o partidă foarte dificilă, știam că ne va aștepta acest lucru. Ne bucurăm că am reușit să marcăm pe final și că am reușit să ne calificăm.

Reporter (RTV): Acum veți merge mai departe, după șapte ani veți ajunge în grupele Europa League cu câțiva oponenți foarte mari. Sunteți pregătiți să faceți față?

Darius Olaru: Trebuie să fim pregătiți, am muncit pentru asta nu numai acum două luni cât ne-am pregătit, cât și anul trecut, pentru că de asta am câștigat campionatul, pentru calificări de acest gen și ne bucurăm, ne bucurăm că am reușit să ajungem aici.

Reporter (RTV): Cum veți petrece în seara asta?

Darius Olaru: Nu știu dacă avem timp de petrecere, din păcate în trei zile ne așteaptă un meci la fel de dificil în campionat, unde nu o ducem prea bine. Cumva mi se pare că pentru asta am suferit în aceste meciuri de campionat - pentru o seară ca aceasta.

***

FCSB și LASK Linz s-au întâlnit, joi, în returul play-off-ului Europa League, într-un meci de senzație pe Stadionul Steaua.

Meciul s-a încheiat cu scorul final de 1-0. FCSB s-a calificat în faza ligii. Pe Stadionul Ghencea au fost prezenți peste 21.000 de suporteri.

Citește tot ce s-a întâmplat în meciul istoric aici: FCSB a câștigat cu 1-0 împotriva echipei LASK Linz în returul play-off-ului Europa League, asigurându-și calificarea în faza grupelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel