Darius Tătaru, locul 9 la Mondialele de juniori

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Sportivul Darius Ștefan Tătaru, legitimat la CS Farul Constanța, a obținut o clasare onorabilă la Campionatele Mondiale de Haltere pentru Juniori desfășurate la Leon, Spania, transmite Agerpres. 

La categoria 96 kg, Tătaru a reușit să se plaseze pe locul 9 la total, cu un rezultat de 329 kg, dovedind ambiție și determinare în fața unor adversari de talie mondială.

Tătaru, competiție dificilă. Alte rezultate ale sportivilor

Darius Ștefan Tătaru a avut o competiție dificilă, dar a demonstrat că poate concura la cel mai înalt nivel. În proba de smuls, sportivul român a reușit să ridice 144 kg, ceea ce i-a adus locul 12. Cu toate că a fost o provocare majoră, acesta și-a menținut concentrarea și a continuat să lupte pentru un rezultat cât mai bun în proba de aruncat.

În această probă, Tătaru a ridicat 185 kg, clasându-se pe locul 10, însă a ratat două încercări importante la 191 kg și 195 kg, care i-ar fi putut îmbunătăți poziția generală. Cu toate acestea, efortul său a fost suficient pentru a încheia competiția pe locul 9 la total, cu 329 kg.

Deși clasarea lui Darius Tătaru nu a adus o medalie, delegația României a avut parte de succes la Campionatele Mondiale de Haltere pentru Juniori de la Leon, încheind competiția cu un total de cinci medalii: două de aur, două de argint și una de bronz. Lotul național a fost alcătuit din șapte sportivi – trei fete și patru băieți.

Printre cele mai notabile performanțe s-au numărat cele ale Ioanei Mădălina Miron, care a strălucit la categoria 45 kg, cucerind o medalie de aur la proba de aruncat și bronzul la total. De asemenea, Tiberiu Ionuț Donose, la categoria 73 kg, a impresionat printr-o evoluție remarcabilă, câștigând aurul la smuls și argintul atât la aruncat, cât și la total.

Președintele Federației, Alexandru Pădure, a declarat pentru Agerpres că ținta delegației române a fost o clasare pe locurile 4-6 la total, în competiția globală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel