Anunțul care a creat isterie în Timișoara. Traficul a fost dat peste cap de zeci de mașini

captură video
captură video

Un tânăr influencer a creat de data aceasta, nu conținut ci... îmbulzeală. Traficul în zonă a fost perturbat.

Agitație mare vineri în Timișoara, după ce un tânăr a anunțat pe rețelele sociale că va plăti plinul de combustibil pentru oricine vine într-o anumită benzinărie din oraș, timp de o oră.

@mr.cashhhh Singura regula este ca trebuie sa fiti abonati la canalul de YouTube: MrCash. #fyp #mrcash #free ♬ How We Do - Instrumental - Instrumental Icons

Mesajul a generat o avalanșă de mașini, blocând circulația în zonă. Poliția a intervenit pentru a dirija traficul. În imaginile surprinse de martori, se observă și câteva autoturisme de lux în rândul celor aliniate la coadă. În total, au fost alimentate 100 de vehicule, iar costul total s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro.

Totul a plecat de la promisiunea tânărului într-un mesaj video pe TikTok: acesta a anunțat că între orele 14-15 oricine va alimenta cu carburant la o stație de benzină de pe strada Cluj, în apropiere de Casa Tineretului, va beneficia de gratuitate, urmând ca el să suporte integral „nota de plată” pentru fiecare șofer în parte.

Youtube video image

La un simplu calcul, pentru 15 mașini alimentate cu un plin mediu de 40 de litri de benzină fiecare, influencerul ar fi trebuit să suporte o cheltuială de aproximativ 5000 de euro într-o oră la pompă, conform celor declarate. Astfel -a ajuns la suma de aproximativ 10.000 de euro pe care a plătit-o la final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel