David, băiatul mort în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, înmormântat cu patru zile înainte de majorat. "Toată comuna este în doliu"

David, băiatul mort în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, înmormântat cu patru zile înainte de majorat / Foto: Captură video Pro TV
David, băiatul mort în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, înmormântat cu patru zile înainte de majorat / Foto: Captură video Pro TV

David, elevul mort în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, înmormântat cu patru zile înainte de majorat

David, elevul de 17 ani care murit în tragedia de la Odorheiul Secuiesc, a fost condus ieri pe ultimul drum. Băiatul ar fi împlinit 18 ani chiar în ziua de Crăciun. Oamenii care îl știau pe David sunt în stare de șoc și spun că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Cu toții spun despre David că era un băiat cuminte și cumsecade.

"Nu avem cuvinte despre asta! Toată comuna este în doliu. Era un copil cuminte și crescut doar de mamă", a mărturisit o femeie.

"Era un băiat cumsecade", a spus altcineva.

"Era un băiat cumsecade și din păcate... Acum de Crăciun avea și ziua de naștere, și ziua de David e în 26 decembrie. E mare păcat, să îi ia la răspundere pe cei vinovați", a spus un localnic.

Foto: Captură video Pro Tv

Care este starea celor 3 fete rănite în urma prăbușirii clădirii internatului

Între timp, două din fetele rănite în clădirea prăbuşită a internatului s-au întors acasă de la spital. Medicii spun că au nevoie de consiliere psihologică. A treia fată de 17 ani este în continuare în stare critică, iar familia ei se roagă pentru un miracol. Ea se află sub monitorizarea permanentă a medicilor care încearcă să îi salveze viața

"Sunt afectate emoţional după tragedie. A doua fată va avea nevoie şi de recuperare fizică, dar sunt bine, ok şi cred că acasă le va fi lor cel mai bine pentru recuperare", a precizat Noemi Zorgo, purtătorul de cuvânt Primărie.

Mai mulţi experţi au cercetat locul tragediei încercând să afle ce a cauzat prăbuşirea peretelui internatului. La fața locului a fost adus şi patronul firmei care executa lucrările de canalizare din curtea internatului vechi de 113 ani, însoţit de doi poliţişti. Bărbatul a fost reţinut imediat după tragedie, după ce a recunoscut că a dat ordin să fie efectuate săpături la fundația clădirii, dar apoi a fost pus în libertate sub control judiciar.

După această expertiză, reprezentanţii primăriei vor stabili dacă se va putea intra în ceea ce a mai rămas din clădirea prăbușită pentru a recupera documentele şi bunurile copiilor cazaţi în internat.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel