David Saranga, avertisment din Israel: Tot ce se întâmplă la noi va ajunge și la voi, în Europa. Războiul adevărat abia a început

David Saranga, fost ambasador al Israelului în România, a vorbit despre ce se întâmplă acum în Israel și despre pericolul Hamas.

Hamas nu va rămâne în Fâșia Gaza și, din acest motiv, noi vom face tot ce este necesar pentru ca Hamas să nu fie acolo. Gândiți-vă, orice țară ar fi făcut la fel, dacă evenimentele ar fi fost făcute în țara lor. Luăm, de exemplu, 11 septembrie. Dacă luăm numărul de cetățeni în Israel și comparăm cu numărul de cetățeni din Statele Unite, asta înseamnă mai mult de 40.000 de persoane ucise în Statele Unite. La fel ca și când în Statele Unite după 11 septembrie, după ce a decis că Al Qaida trebuie șters de pe hartă, așa vom face noi cu Hamas” a spus fostul ambasador pentru Digi24.

El a continuat: ”Noi am anunțat pe toți cetățenii care sunt lângă graniță, în nordul Fâșiei, să evacueze casele. Din nefericire, teroriștii Hamas n-au lăsat lumea din Fâșia Gaza să fugă de acolo. Ei vor rămâne acolo. Acum vă întreb, ce putem să facem? De aici merg la centre unde încă sunt cadavre de copii care nu erau identificați, adică la Institutul de Medicină Legală. Știți cât de importantă este pacea pentru mine. Un cetățean când vede ce se întâmplă în Israel în 2023...  este ceva incredibil, ca un pogrom. În Holocaust, în nicio zi nu erau omorâți acest număr de evrei. Și de ce erau omorâți? Pentru că erau evrei, israelieni. Lumea din Europa trebuie să înțeleagă că tot ce se întâmplă aici, în Orientul Mijlociu, și mai ales în Israel, este un laborator pentru terorism. Tot ce se întâmplă la noi va ajunge și la voi, în Europa. Ce am văzut în Israel sâmbăta trecută o să se întâmple și în alte locuri în lumea occidentală. Și de aceea trebuie să trimitem acest mesaj, nu numai cu privire Hamas, ci și la alte organizații teroriste, că așa ceva nu se poate întâmpla pe pământ. Și din acest motiv Israel va face tot ce este posibil pentru ca Hamas să nu mai existe”.

David Saranga a mai spus: ”Războiul adevărat abia a început. Asta o să se întâmple în zilele următoare. Cred că lucrurile se vor schimba”. Fostul ambasador în România a spus că există un motiv pentru care Israelul va face ce va face. Responsabil cu comunicarea digitală, David Saranga afirmă că nu poate da publicității 80% din ceea ce vede: ”Nu vreau ca familiile victimelor să vadă asta”. El a mai punctat că ei, la Ministerul de Externe, au luat decizia strategică de a posta imagini cu ce s-a întâmplat, lucru pe care nu l-au mai făcut înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel