David Wood, fost coleg cu Michael Jordan, figură importantă în protestele pro-Trump

David Wood, fost baschetbalist american, a participat la protestele pro-Trump din 6 ianuarie. 

În vârstă de 56 de ani, Wood a apărut în fața Capitoliului din Washington, cu un corn uriaș de vânătoare în care sufla cu putere în timp ce protestatarii au ocupat unul dintre cele mai semnificative simboluri americane.

Wood a jucat în cariera sa la echipe mari din NBA, precum Chicago Bulls, Houston Rockets, San Antonio Spurs, Detroit Pistons, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, sau Milwaukee Bucks. A jucat și în Europa, la Barcelona, Libertas Livorno, Unicaja Malaga sau Murcia și este cunoscut drept un adevărat "globetrotter", având în vedere multitudinea de cluburi pe care a trecut, scrie digisport.ro

Ca performanțe, s-a remarcat prin medalia de bronz obținută cu naționala SUA la campionatul mondial din 1998.

Pivotul de 2 metri și 6 centimetri era recunoscut pentru combativitatea sa extremă, ceea ce i-a adus și porecla de "gladiatorul".

David Wood, primele declaraţii după proteste 

"Am mers la Capitoliu pentru a mă ruga pentru președintele Trump. Mulți oameni mi-au trimis mesaje să îi țin informați, așa că am filmat și transmis în direct pentru că am crezut că lumea voia să vadă cee ce se întâmpla.

M-am simțit foarte în siguranță înconjurat de mulţi oameni care își iubesc țara. Totuși, am văzut 10 oameni supărați care creau probleme. Oamenii sunt furioşi că voturile lor nu au contat din cauza voturilor ilegale și eu nu îi învinuiesc pentru asta.

Înainte ca președintele următor să depună jurământul, o să vedeți, șocați și surprinși, că va fi scoasă la iveala frauda, ceea ce îl va face din nou pe Trump președinte pentru încă 4 ani.

Eu nu susțin această energie negativă și nu am cunoscut pe nimeni dintre cei pe care i-am văzut la Capitoliu aseară. Nu am fost acolo să protestez, ci să mă rog și să văd. Vă iubesc pe toți", a scris David Wood pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel