EXCLUSIV  DC NEWS, RECORD DE AUDIENŢĂ. Trustul, un milion de cititori pe zi. Vă mulţumim că sunteți alături de noi!

Captură SITE
Captură SITE

Trustul de presă DC MEDIA GROUP, cu toate cele opt site-uri ale sale, a înregistrat vineri, 15 octombrie, o cifră impresionantă de accesări. Mai exact, peste un milion de români au intrat pe site-urile noastre, conform Google Analytics. 

Zilnic, cele opt site-uri ale trustului DC MEDIA GROUP vă pun la dispoziţie informaţii în exclusivitate din politică, din societate, din diaspora, din sport sau domeniul auto, din lumea mondenă, din medicină și tehnologie. Pe lângă acestea, aducem la interviurile DC NEWS specialişti în economie, sociologie, analişti politici sau de politică externă. 

Încrederea pe care dumneavoastră, cititorii noştri, ne-o acordaţi, reprezintă cea mai importantă armă în "războiul" breaking news-urilor şi în goana după informaţii proaspete. Iar faptul că reuşim să atingem astfel de recorduri de audienţă ne onorează şi ne motivează să creştem. Le mulţumim, astfel, atât cititorilor fideli, care intră zilnic pe site-urile noastre pentru a-şi lua informaţiile, dar şi celor noi, pe care sperăm că reuşim să îi convingem să revină. 

Fără sprijinul cititorilor noştri, de multe ori nu am reuşi să aducem informaţia în faţă atât de repede. Am primit, în ultimele luni, mesaje de la cititori care ne-au relatat incendiile din Grecia, cutremurul din septembrie din Creta, inundaţiile din Germania, primim informaţii cu privire la accidente, incidente pe aeroporturi şi multe altele. 

Şi sondajele DC NEWS atrag mii de răspunsuri şi de voturi, semn clar al interesului cititorilor pentru subiectele abordate. Pandemia ne ţine la distanţă de aproape doi ani, însă este clar că informaţia nu face altceva decât să ne apropie şi ne aducă împreună, într-o perioadă extrem de solicitantă din punct de vedere mental. 

 Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel