EXCLUSIV  De ce a refuzat Dan Negru să candideze la Primăria Timișoarei: "Ce să caut eu acolo? La noi totul e pe dos"

Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre valorile pe care își dorește să le transmită copiilor săi, despre Revelionul 2024, dar și despre propunerea pe care a primit-o de a candida ca primar.

 

Dan Negru vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre valorile pe care își dorește să le transmită copiilor săi, despre Revelionul 2024 ( probabil cea mai mare curiozitate a telespectatorilor), dar și despre propunerea pe care a primit-o de a candida ca primar. Bonus: Cum i-a marcat copilăria o banală întâlnire cu Stela Popescu și cum a ajuns, ani mai târziu, să o servească pe regretata actriță cu prăjiturile făcute de soția sa. 

Spectacola: Cum a fost vara 2023 pentru tine? Cum arată vacanța perfectă în viziunea ta și cu ce planuri te întorci în această toamnă?

Dan Negru: A fost călduroasă, ca toate verile de până acum. Este panică asta care spune că niciodată verile nu sunt atât de călduroase. A fost la fel de caniculară ca verile pe care le-am prins întotdeauna. Și a fost fericită pentru că am fost cu ai mei, cu Codruța, cu Dana, cu Bogdan. Verile sunt frumoase când îi ai pe ai tăi lângă ține. Nu contează unde mergi, contează cu cine mergi. Poți să ai o vacanță nefericită dacă ești singur prin Hong Kong, Tokio sau Thailanda sau poți să ai o vacanță extraordinar de frumoasă dacă stai la tine în apartament sau în curte, dar ești cu ai tăi. Nu contează unde mergi, ci cu cine mergi. Asta este cel mai important.

Spectacola:  Perioada de vara este și o oportunitate de a petrece mai mult timp alături de familie? Vacanțele copiilor, vreme bună. Care este amintirea ta cea mai pregnantă, din copilărie, legată de vacanță și începerea școlii?

Dan Negru: Eu plecam din Timișoara cu mama și cu tata la mare, cu mașina sau cu trenul, cu ce nimeream. De obicei, noi, timișorenii, făceam o haltă în București. Asta făceau toți cei care veneau din Timișoara. Odată stăteam la un semafor în București, țin minte și acum semaforul, în Piață Universității, cred că aveam vreo 12 ani; atunci am văzut-o pe Stela Popescu. M-am uitat așa blocat la ea cum se uită oricine la o vedetă de la televizor, mama, tata se uitau și ei, dar îmi trăgeau coate să nu mă holbez. Ea a văzut că mă holbez și mi-a pus mâna pe cap și mi-a răvășit părul cum faci cu copiii. Am ținut minte tot timpul chestia aia.

Dumnezeu m-a ajutat ca după ani și ani să devin apropiat al doamnei Stela Popescu, am fost la casa dumneaei de la mare de nenumărate ori, a venit la noi acasă, îi plăceau prăjiturile pe care le făcea soția mea. Am avut o relație destul de apropiată. I-am povestit,  nu mai ținea minte, dar asta este o amintire a mea din vacanță. Niciodată să nu ignore un copil sau un om care se se uită la tine sau vrea să vină să facă o poză cu tine.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel