EXCLUSIV  De astăzi, căderea părului va fi istorie pentru tine. Pont pentru a-l proteja cât mai mult

cădere păr
cădere păr

Multe femei se confruntă cu problema căderii părului.

Dar nu este motiv de panică. Există soluții. Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola, a spus ce avem de făcut.

„Probabil una dintre cele mai mari probleme ale scalpului este căderea părului. Acest lucru se întâmplă din foarte multe cauze: motive hormonale, motive mecanice, motive de mediu, de stres și motive genetice. Este foarte important, în rezolvarea problemei, să avem un produs cu care să ne simțim confortabil și unul care chiar să funcționeze. Grow Your Hair este un produs dedicat creșterii părului și care ajută la limitarea căderii acestuia. 

Dar să nu uităm ceva important: trebuie să fim înțelepte cu părul nostru. În general, în tinerețe facem tot felul de lucruri cum ar fi: ne punem extensii, vopsim părul foarte des, îl deteriorăm foarte tare. De fapt, nu doar în tinerețe chinuim părul. (...) Este foarte important să nu încărcăm foarte mult părul, adică să nu punem produse foarte multe pentru că nu o să știe la ce să reacționeze. Să-i dăm părului fix produsul care trebuie pentru problema pe care o avem. Dar dacă vrem pur și simplu un produs care să-l facă să arate wow, eu recomand Reparatrice Hair numărul 4. Este un boost fabulos pentru orice tip de păr”, a spus Ioana Marinescu.

Youtube video image

Grow Your Hair - ser stimulent capilar

Plush Bio Grow Your Hair este un ser pentru stimularea creșterii părului. Molecula de Capixyl este o inovație în ceea ce privește stimularea formării bulbilor piloși. Serul este unul forte, având o concentrație de 7% Capixyl. Serul se aplică dimineața sau seara, la rădăcina părului, cu un masaj ușor. Efectele pot deveni vizibile după primele trei săptămâni, dar se pot instala definitiv după trei luni (un ciclu de geneză al folicului pilos). În cazul alopeciilor avansate, recomandăm o cură de minim șase luni, pentru regenerarea unei cantități suficiente de păr.

Reparatrice hair - Spray intensiv pentru păr cu ceramide şi hyal

Spray-ul pentru păr este  o formulă versatilă care se adaptează cu succes pe toate tipurile de păr și conferă o experiență completă și complexă de îngrijire pentru podoaba capilară. Acesta ajută la regenerarea și repararea părului deteriorat și fragil.

Ceramidele și un compus echilibrat alcătuit din acid hialuronic cu greutate moleculară mică și mare formează baza unui produs cu acțiunea complexă: îmbunătățește strălucirea și rezistența firului de păr, îl face mai mătăsos, conferă volum, hidratează, face părul mai ușor de coafat, contracarează încrețirea. În plus, protejează părul împotriva influențelor negative ale factorilor de mediu.

Ceramidele sunt esențiale nu numai pentru sănătatea epidermei, cât și pentru frumusețea și vitalitatea firului de păr. Acest lucru se datorează faptului că ceramidele reprezintă unul dintre tipurile de lipide ce alcătuiesc bariera cuticulei firelor de păr. Astfel, ceramidele conferă proprietăți de regenerare incredibile părului în timp ce îmbunătățesc textura acestuia. 

Pe de altă parte, proprietățile umectante ale acidului hialuronic transformă acest activ într-un ingredient ideal pentru îngrijirea părului. Acidul hialuronic ajută la hidratarea părului contribuind prin extensie la revitalizarea acestuia, îmbunătățind aspectul său general.

Deficiența de lipide structurale face ca părul să capate un aspect tern, lipsit de vitalitate. Complexul de ceramide din „Reparatrice hair” este similar ca natură și funcționalitate cu lipidele care se regăsesc la nivelul părului și al scalpului. Astfel, acest activ extrem de compatibil cu toate tipurile de păr este capabil să restaureze părul deteriorat și conferă protecție  împotriva daunelor cauzate de tratamentele chimice sau radiațiile UV. Astfel, ceramidele  repară și protejează părul deteriorat.

Când părul este expus la agresiuni, interiorul său complex de membrană celulară ce este în mare parte este compus din ceramide dispare ducând astfel la un păr cu aspect fragil, uscat și aspru. Complexul de ceramide din „Reparatrice hair” pătrunde în păr și acționează targetat asupra zonelor sensibile  restructurând. Ca rezultat, structura firului de păr este refăcută din interior, reducând astfel vârfurile despicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel