De castraveți murați ați auzit, dar de OUĂ MURATE?! Rețeta pe care trebuie să o încerci

Ați auzit de ouă murate?

Vă prezentăm rețeta în rândurile următoare:

Ouăle se pun la fiert și imediat cum apa dă în clocot se iau de pe foc și se lasă zece minute să stea în apă fierbinte. Apoi, se scot, se lasă la răcit, și se curăță.

La foc mediu se pun apa, oţetul, boabele de muștar, cele de piper și se lasă la fiert. Când dau în clocot, se pun usturoiul pisat și foaia de dafin și se trage vasul de pe foc.

Ouăle se așază într-un borcan, se toarnă soluţia caldă, se pune capac și, după răcire, se pune borcanul la frigider pentru șapte zile, notează retetepractice.ro.

În momentul servirii, ouăle sunt scoase cu o spumieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel